Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

b7337d1b5eb2cf5ccfbcaa5972b66ee5.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhabalar. telefondadan uncover i indirdim cydiya geldi fakat cydiya ya bastigimda hemen kapaniyor. bir çözümü var midir?

merhabalar. telefondadan uncover i indirdim cydiya geldi fakat cydiya ya bastigimda hemen kapaniyor. bir çözümü var midir?

9113cac1f2807b2631a26745a14e9149.jpg

Telefonu normal kapatıp açıp, tekrardan yıkarıdaki ayarlar ile jailbreak yapın

B31 ile telefondan kurdun PC olmadan kullanıyordum b32 çıkınca güncelleyim dedim masa üstünden kaldırıp b32yi kurdum ama döngüde kalıyor baya sonda Apple logosu görünüp jb aktif olmadan açılıyor telefon.ayarlardan cydiayıda yeniden kur yaptım ama olmadı ne yapılabilir?
[automerge]1550950130[/automerge]
B31 ile telefondan kurdun PC olmadan kullanıyordum b32 çıkınca güncelleyim dedim masa üstünden kaldırıp b32yi kurdum ama döngüde kalıyor baya sonda Apple logosu görünüp jb aktif olmadan açılıyor telefon.ayarlardan cydiayıda yeniden kur yaptım ama olmadı ne yapılabilir?
Aynı durum başına gelenler ayarları aşağıdaki gibi yapsın

Ekli dosyalar

• 7B8522F1-C973-40E1-A68C-74D554C70822.jpeg
    7B8522F1-C973-40E1-A68C-74D554C70822.jpeg
    818.4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
A8 işlemci için jailbreak desteğinin gelmesi ne kadar zaman alır pek bir bilgim yok o yüzden soruyorum sınıfta jb olmayan sadece ben kaldım sanırsam 😫

Selamlar ios 9.3.3 versiyonda jb li mini 4 cihazım var sizce 12.1.1 beta 3 güncellemelimiyim bazı uygulmalar desteklemiyor

Arkadaşlar herkese merhaba,

Malum Jailbreak yapalım derken telefon açılmaz oldu,telefonda jb yapmaya çalıştım hata verdi,aç kapa yaptıktan sonra tekrar denedim yine hata verdi,tekrar kapatıp açayım dedim fakat açılmadı, şu an ekrana elma logosu geliyor geri gidiyor,sürekli ekran bu şekilde.Yani telefon açılmaya çalışıyor ama olmuyor
Büyük hata yaparak telefo yedeğini almadım,yardımcı olurmusanız sevinirim.
İphone 8 sürüm 12.1

Jb den vazgeçtim telefonu nasıl açabilirim ?

Arkadaşlar herkese merhaba,

Malum Jailbreak yapalım derken telefon açılmaz oldu,telefonda jb yapmaya çalıştım hata verdi,aç kapa yaptıktan sonra tekrar denedim yine hata verdi,tekrar kapatıp açayım dedim fakat açılmadı, şu an ekrana elma logosu geliyor geri gidiyor,sürekli ekran bu şekilde.Yani telefon açılmaya çalışıyor ama olmuyor
Büyük hata yaparak telefo yedeğini almadım,yardımcı olurmusanız sevinirim.
İphone 8 sürüm 12.1

Jb den vazgeçtim telefonu nasıl açabilirim ?

İtunes yada wondershare gibi pc aracılığıyla telefonu bağlamayı dene

Geri