Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Merhaba ;

Adminlerden ricam yeni link ekleyebilirler mi yarım saat önce felan aracı güncellemişler sanırım bir kontrol edilebilir mi ?

Merhaba ;

Adminlerden ricam yeni link ekleyebilirler mi yarım saat önce felan aracı güncellemişler sanırım bir kontrol edilebilir mi ?
İlk mesajda Download sayfası linki verilmiştir. Sayfanın altına inip asset kısmını açarsanız son ipa linkine ulaşabilirsiniz.
9208

8 plus ios 12.1.2 akşam yapıcam jailbreak

Tapatalk kullanarak iPhone 8 plus aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar anlayamadığım birşey soracağım

12.1.1b3 e geçtikten sonra nasıl 12.1.2 yapacağız ?

Elimde 12.1.1b3 shsh kaydı var sadece

O halde 12.1.1b3 yükleyip jailbreak yapacağız doğrumudur ?

Aynen tuna dostum :) bende versiyon 11.1.1 de kaldım fakat jailbreak çıkmadan önce shs kayıtlarını almıştım. Bende şimdi 11.1.1 versiyonunu kaldırmayı bulup donwngrade edicem umarım geçerim yoksa beklicez güncel sürüme çıkmasını

Aynen tuna dostum :) bende versiyon 11.1.1 de kaldım fakat jailbreak çıkmadan önce shs kayıtlarını almıştım. Bende şimdi 11.1.1 versiyonunu kaldırmayı bulup donwngrade edicem umarım geçerim yoksa beklicez güncel sürüme çıkmasını

Senin downgrade etmene gerek yoktum :) sende bende direkt olarak 12.1.1b3 e geçip jailbreak yapmamız gerekecek sanırım ama arkadaştan yinede bunun onay cevabını bekliyorum :)

Senin downgrade etmene gerek yoktum :) sende bende direkt olarak 12.1.1b3 e geçip jailbreak yapmamız gerekecek sanırım ama arkadaştan yinede bunun onay cevabını bekliyorum :)

Bende bu kayıtar var, ben geçebiliyorum gibi anladım yoksa olmadı betaya geçicez dostum :)

O halde 12.1.1b3 yükleyip jailbreak yapacağız doğrumudur ?
Evet senin suan tek alternatifin iOS 12.1.1 beta sürümü
[automerge]1550911067[/automerge]
Bende bu kayıtar var, ben geçebiliyorum gibi anladım yoksa olmadı betaya geçicez dostum :)

Shhs2 kaydin varsa geçebilirsin

Admin kardeşler root şifresi değişimi için hangi terminali tavsiye edersiniz...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri