Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Önceki Jailbreak'lerin aksine, olmazsa olmaz olan Substrate ve Substrate Safe Mode yamaları, unc0ver JB'de hazır kurulu geliyor.

Uyumlu tweaklere nerden ulaşabiliriz hocam ilk mesajdaki konuya girince hata alıyorum ama

Ve ikinci sorum olarak Cydiaya girdiğimde direk çıkıyor. Telefonu restart edip tekrar jb yapmış olmama rağmen çözüm nedir?

merhaba arkadaşlar 6splus 12.1.1 beta 3 kullanıyorum shsh kaydım var jailbreak yapmadan önce normal sürüme retore etmelimiyim yoksa beta sürümü ie jailbreak yapmalımıyım yardım lütfen

Uyumlu tweaklere nerden ulaşabiliriz hocam ilk mesajdaki konuya girince hata alıyorum ama

Ve ikinci sorum olarak Cydiaya girdiğimde direk çıkıyor. Telefonu restart edip tekrar jb yapmış olmama rağmen çözüm nedir?

Tekrar restart edin.

güncel tweakleri buradan kontrol edebilirsiniz.

Hocam tekrar restart etmeme rağmen aynı şekilde Cydia'ya girmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Yaptım hocam. Hatta ikinci kez tekrar restart edip tekrar jb de yaptım fakat sonuç alamadım.

131a5c13eed6f18c9e026275c69686c2.jpg
şu siyah yerde failed gibi birşey yazıyor başka ss atanlarda görmedim neden gelmiyor olabilir sürümüm 12.0 iX

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Beyler cydia açılmıyor restart attım tekrar jailbreak attım reinstall cydia seçeneğini açıp denedim birtürlü açamadım şu cydiayı

Geri