Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Merhabalar. iphone 6s 7 8 x xs 11 12 cihazları 9/30 da atma sorunu yaşamıyor. 11 pro max 12 pro max cihazlarda sorun yaşanıyor. Elinde cihaz mı yok deneyemiyor anlamadım ama en iyi cihazlarında bu sorun olması can sıktı.
güncel ipayı hazırladım ve gerekli kişilere ilettim hızlıca güncellemeler tarafımca yapılmaktadır.
ipa kaynaklı bizle alakası olmayan bir sorun yaşanmaktadır.
Dövecem abi bu yazılımcıyı ben :) :) bekleyecez abi artık yapacak bişi yok nasıl olsa düzeltilecek eninde sonunda.. onlarda farkındadır diye düşünüyorum..

Sizdede cydia logosu bu şekilde mi ? Eski gibi .
598e1f7c84db3dfaf67c93c33751867a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9/30 sorunu bendede var. 6.0.1 ile de denedim sonuç hüsran. Altstore ile yükleme yapamadım profile invalid veriyor çoğu kişide olduğu gibi. Sideloadly ile deneyince oluyor bu sorun diyolar ama bilmiyorum. Güncelleme bekleyeceğiz sanırım

9/30 sorunu bendede var. 6.0.1 ile de denedim sonuç hüsran. Altstore ile yükleme yapamadım profile invalid veriyor çoğu kişide olduğu gibi. Sideloadly ile deneyince oluyor bu sorun diyolar ama bilmiyorum. Güncelleme bekleyeceğiz sanırım
valla neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum geliştiriciye çok mesaj atmışlar bu konu ile ilgili heralde daha sonra düzelir diye umuyorum

Problem yaşan arkadaşlar, daha yeni çıktığı için problem yaşamanız gayet normal. Beklemeniz daha iyi olucaktır.
[automerge]1614684744[/automerge]
valla neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum geliştiriciye çok mesaj atmışlar bu konu ile ilgili heralde daha sonra düzelir diye umuyorum
denemeye devam edebilirsiniz fakat işe yarar mı bilemiyorum 6.0.0 veya 6.0.1 ile denediniz mi?
[automerge]1614684788[/automerge]
bu arada düzenleme yapmak istiyorum.. elinde bilgisayarı olmayan arkadaşım var ve bilgisayarsız yöntemi var mıdır?

Problem yaşan arkadaşlar, daha yeni çıktığı için problem yaşamanız gayet normal. Beklemeniz daha iyi olucaktır.
[automerge]1614684744[/automerge]

denemeye devam edebilirsiniz fakat işe yarar mı bilemiyorum 6.0.0 veya 6.0.1 ile denediniz mi?
[automerge]1614684788[/automerge]
bu arada düzenleme yapmak istiyorum.. elinde bilgisayarı olmayan arkadaşım var ve bilgisayarsız yöntemi var mıdır?
valla kardeşim iki sürümüde denedim ama aynı

Güncelleme ile alakası yok bence bende iPhone 12 Pro iOS 14.2 vardı alt üst vüs ne olsa denedim olmadı
İphone 12 pro Max 14.3 catır catır oldu

12 mini 14.3 ne altstore yükleniyo ne de 9/30dan ilerisine geçiyor. Güncelleme bekliyorum inşallah çabuk gelir 6.0.1 umutlanmıştım olmadı. Söylenen herşeyi yaptım siri kapa, uçak modu al sıfır telefon olarak ayarla başka apple id gir vs hepsi olmadı

Kardeş üzülerek yazıyorum tahminimde olabilir bendede aynı 9/30 disabling sandbox hatası veriyordu ne yaptımsa her yerden ipa yükledim olmadı en sonunda tlf kırdım rahatladım iPhone 12 Pro iOS 14.2 idi gittim iPhone 12 Pro Max İos 14.3 tlf buldum hiç sorun yok Cydia catır catır çalışıyor
[automerge]1614691206[/automerge]
İnşallah güncelleme dendir Twitter her kime yazdım sa bu konuda kimsenin bilgisi yok pwnd mesaj attım cevap bile yazmadı
[automerge]1614691254[/automerge]
Forumda efsane var biliyor benim durumu hayırlısı olur

Kardeş üzülerek yazıyorum tahminimde olabilir bendede aynı 9/30 disabling sandbox hatası veriyordu ne yaptımsa her yerden ipa yükledim olmadı en sonunda tlf kırdım rahatladım iPhone 12 Pro iOS 14.2 idi gittim iPhone 12 Pro Max İos 14.3 tlf buldum hiç sorun yok Cydia catır catır çalışıyor
[automerge]1614691206[/automerge]
İnşallah güncelleme dendir Twitter her kime yazdım sa bu konuda kimsenin bilgisi yok pwnd mesaj attım cevap bile yazmadı
[automerge]1614691254[/automerge]
Forumda efsane var biliyor benim durumu hayırlısı olur
En güzelini yapmışsınız hocam bende o raddeye geliyorum az kaldı :)
Aynen tüm yerlerden takip ediyorum çözüme kavuşacak birşey yok. 3 pc den denedim hep aynı sorun. Mac kaldı birtek denemediğim o da yok etrafımda kimsede

Çözdüm daha doğrusu çözmüşler sorunu site kural gereği link paylaşımı yasak isteyen iletişime geçsin yardımcı olurum.
[automerge]1614699432[/automerge]
Edit: stabil değil Cydia geliyor ama herhangi bir tweak yükleyip repstring attığında çihaz kilitleniyor bekleyeceğiz mecbur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhabalar 13.5 iphone 11 unc0ver jailbreakli şu anda kullanıyorum. 14.3 jailbreak e nasıl geçiş yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

@Theahtapot

Geri