Cccleaner tweak dediğin İcleaner pro tweak ı kasdediyorsan o yüklü ama nasıl kontrol edicem???sizin söylediğiniz tweak farklı bişeyse Cccleaner onu bulamadım????Cccleaner tweakını yükleyin ve kontrol edin.
Cccleaner tweak dediğin İcleaner pro tweak ı kasdediyorsan o yüklü ama nasıl kontrol edicem???sizin söylediğiniz tweak farklı bişeyse Cccleaner onu bulamadım????Cccleaner tweakını yükleyin ve kontrol edin.
Cihazı açıp kapatarak tekrar deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 17852
Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir acaba ? Cihaz IPhone 6 // 12.4.7 sürüm
Denedim fakat maalesef aynı hatayı aldım..Cihazı açıp kapatarak tekrar deneyin.
iPhone 5s'te ben de aynı hatayı aldım, 3-4 defa üst üste deneyince oldu.Denedim fakat maalesef aynı hatayı aldım..
Cccleaner tweak dediğin İcleaner pro tweak ı kasdediyorsan o yüklü ama nasıl kontrol edicem???sizin söylediğiniz tweak farklı bişeyse Cccleaner onu bulamadım????
Tamam teşekkür ederimBildiğim kadarıyla o tweak paralı bi tweak ve siz bunun crackli halini istiyosunuz bu forum zaten crackli şeylere karşı o yüzden silinmiştir yazdıklarınız
korkarak soruyorum lakin iphone 11 13.5.1 jail oluyor mu ?![]()
Hayır olmaz, lütfen yanlış bilgi vermeyelim. checkra1n yalnız A7-A11 yani iPhone 5s-iPhone X arası destekler. iPhone 11, 13.5.1 için şu anlık jailbreak yok.Checkra1n ile evet
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cihazınızı güncellemeyin, bekleyin.Ne şanssız adamım ya :) 5 yıl sonra telefonu değiştirdim onda da jb yok
İnşallah ihtimal vardır bu sürüme şimdiye kadar yıllardır hep jb li kullandım cihazı. Ne kadar yeni olsada cihaz bana bomboş geliyor şuanCihazınızı güncellemeyin, bekleyin.
iphone x 13.3.1 için uygulanabilir mi?
Denedim fakat unsupport dedi uygulamaEvet
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En son sürüm olan v5.3.1'i indirin unc0ver'ın.Denedim fakat unsupport dedi uygulama
Konuda mevcut olan v5.3.1 ile bu sonucu aldım zaten malesefEn son sürüm olan v5.3.1'i indirin unc0ver'ın.
Iphone 6 12.4.8 bilgisayarsız unc0ver v5.3.1 yüklemek istiyorum bir sürü yerden indirdim fakat hiçbiri profilerde çıkmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Ücretli olduğu için öğrenciyim ve bunu karşılamak için şu an maddi olarak müsait değilim yine de yardımınız için teşekkürlerİnterenetnet indirilen unc0ver ipalar hem sorunlu hemde sertifikalarını ne zaman biteceğini belli degildir bi sabah kalktiginizda sertifikalar iptal olmus olabilir şuanda bütün sitelerde sertifikalar iptal durumunda bilgisayar olmadan kurma imkanınız yok
Size tavsiyem kendimde kullandigim cihazinizin udid numarasina gore developer hesabi kullanmaniz 1 yil boyunca sertifika problemi yok istediginiz kadar telefonu acip kapatin bir sabah kalkip jailbreak gitti derdi yok ben kullanıyorum cok memnunum kullanmak isterseniz @efsane admin ile iletişime gecebilirsiniz size bu konuda yardimci olacaktır
unc0ver son sürümü yani v5.3.1 sürümünüzü ve cihazınızı destekliyor.İphone 6 12.4.6 sadece chekra1n mı hala
Uzun zamandır uzaktım uncover desteklemiyor diye jailbreke küsmüştüm))) teşekkür ederimunc0ver son sürümü yani v5.3.1 sürümünüzü ve cihazınızı destekliyor.