Türkçe repoyu kastediyorsanız uçurdum onu ve ona ait olan tweak uçurdum. Jailbreak kaybetmemek için yapmam ve yapmamam gereken başka bir şey var mı
Her tweaki geliştiricisinin kendi reposundan veya yayınladığı repodan yükleyin. crack işine bulaşmayın ve sistemde değişiklik yaparken dikkatli olun. Bir tweake veya bilgiye ihtiyacın varsa forumda sorabilirsinTürkçe repoyu kastediyorsanız uçurdum onu ve ona ait olan tweak uçurdum. Jailbreak kaybetmemek için yapmam ve yapmamam gereken başka bir şey var mı
evet bilgileriniz silinir ama eski jailbreak kalintilarindan kurtulmak icin DFU modunda telefonu 13.5’e sifirlayin cabuk olun cunku imzalar her an kapanabilir sonra unc0ver jailbreak yapabilirsiniz12.4 de sorunsuz (ufak tefekleri saymıyorum) jb kullanıyorum. 13.5 a yükseltmek nasıl oluyor. jb gidiyor mu. format atmak istemiyorum. en baştan uğraşmak çok zaman alıyor.
itunes ile yedek alsam. olur mu?evet bilgileriniz silinir ama eski jailbreak kalintilarindan kurtulmak icin DFU modunda telefonu 13.5’e sifirlayin cabuk olun cunku imzalar her an kapanabilir sonra unc0ver jailbreak yapabilirsiniz
yapmayın 12.4 deki tweak jb kalıntıları da yüklenir telefona performans düşüşleri yaşarsınız he bide 12 deki tweakler uyumsuzsa yedek yüklemek riskliitunes ile yedek alsam. olur mu?
efsane hocam ios 12.4.7 uncover unsupported,
telefonunuzun modeli nedirUncover dev sitesinde de 11-13.5 ibaresi var ; şimdi ben 12.4.1 tel buldum alcam yapıyor mu jail bilemedim
İp 8telefonunuzun modeli nedir
Sadece o surumde XR destekliyor diye biliyorum.
Sanırım haklısınız yabancı forumlardan da baktım xr ve xs uncover destekliyor. Kalanı checkra1nSadece o surumde XR destekliyor diye biliyorum.
checkra1n daha stabil hocam zaten sadece pc sorunu var yoksa on numara jailbreakSanırım haklısınız yabancı forumlardan da baktım xr ve xs uncover destekliyor. Kalanı checkra1n![]()
Olur olmadık yerde reboot atmayacağını bilsem :)))) 11.3.1 var hiç yolda bırakmadı. Ah ios 9 lu untethered günler mis gibiydicheckra1n daha stabil hocam zaten sadece pc sorunu var yoksa on numara jailbreak
ben 2 ay boyunca kullandım telefon kendine hiç reboot atmadı şarj konusunda da pek sıkıntı yaşamadım forumun önerdiği repoları kurdum.Olur olmadık yerde reboot atmayacağını bilsem :)))) 11.3.1 var hiç yolda bırakmadı. Ah ios 9 lu untethered günler mis gibiydi
merhabalar ios 12.4.7 sürümü için jailbreak unc0ver i defalarca denedim başarılı olamadım başka kullanabileceğimiz jailbreak varmıdır
Evet destekliyor.Yeni iPhone 11 sürümüm 13.4.1 jb destekliyor mu ?