Surumum 12.1.4 du guncelleme yaptim 13.5 a gectim fakat unc0veri bir turlu 1/31 den ileri gidemiyorum 10-15 kere denedim olmadi ucak modu deniyorum olmuyor sebebi ne olabilir acaba
İphonumu bul kapalı mı?
Surumum 12.1.4 du guncelleme yaptim 13.5 a gectim fakat unc0veri bir turlu 1/31 den ileri gidemiyorum 10-15 kere denedim olmadi ucak modu deniyorum olmuyor sebebi ne olabilir acaba
Cevabın için teşekkür ederim dostum biraz geç gördüm mesajını bu da bana çok fazla uğraş getirdi VM'ye win10 kurup ile altserver ile imzalama yaptım filanYazdıklarımı uygulayın siz.
İphone bul kapali ama konum servisleri acik onuda kapatip denim birdeİphonumu bul kapalı mı?
Altsinger ile custom link ne seçiyorsunuz? Bide iphone 7 plus destek varmı ?AltSigner yardımıyla uncover'ı yükledim cihaza fakat jailbreak butonuna tıkladığımda 1/31'de takılı kalıyor ve rebel adlı reklam tarzı bir şey ekrana çıkıyor onu kapatıyorum jailbreak completed diyor ama an error occured yazıyor altında bu hatanın kaynağı nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 17400
Düzenleme: AltSigner'dan install butonuna basmadan imzalayıp 3uTools'tan kurulum yapınca sorun ortadan kalkıyormuş aynı hatayı alanlar varsa konudaki alternatif kurulumlarda mevcut olduğunu gördüm oraya bakabilirsiniz.
custom linkten kastınızı anlamadım cihazı bilgisayara bağladım, icloud hesabımı girdim ardından uncover ipasını IPA kısmına ekledim ve starta bastım daha sonra 3uTools adlı programa girip apps bölümüne geldim import diyip AltSigner uygulamasının oluşturduğu klasörden bahse konu uygulamayı seçip import ettim ayarlardan da güven dedikten sonra uygulamaya girip başarılı bir şekilde jailbreak yaptım. Muhtemelen destekliyordur çünkü ben iPhone 6s'de yaptım fakat konuda desteklenen cihazlar mevcut oradan bakmanızı öneririm her ihtimale karşı.Altsinger ile custom link ne seçiyorsunuz? Bide iphone 7 plus destek varmı ?
Sitede developer hesap var kardeşim cüz’i bir miktarda bir yıllık alabilirsin moderatörler ile iletişime geç yeter :)tel kapandigi zaman her seferinde uncoveri yüklememiz gerek bunun icin cözüm yok mu
2 sorum uncoveri imza olsayi icin reprovision faydali ama hep 7 gün süreyi yükseltemeyiz mi?
arkadaşlar reprevision da bu şekilde uyarı var no applications are expiring soon ne amlama geliyor
Çıkmaz .....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum Uncvoer’ı uygulamayı sil diyerek silebilirsin jailbreak’i kaldırmak istiyorsan telefonu aç kapa ama Cydia silinsin eser kalmasın istiyorsan gir ipsw’den ipa’yı indir tertemiz kur sana kalmışunc0ver yükledim sorunsuz ancak geri silmek istiyorum. Elimdeki cihazı pek riske atmayayım dedim. Nasıl kaldırabilirim ve telefonu sıfırlamak zorunlu mu?
r/jailbreak discord sunucusunda yakında 12.4.7 için güncelleme geleceğini söylediler.Dostum aslında o versiyonlara destek var ama çipin A9 ya da daha yeni olması lazım. Yani iphone 6s ve daha yeni telefonlar.
Bu telefonlar da 13 sürümüne yüklseltilebildiği için açıkcası kimse kalmıyor eski sürümde.
Şu an için A8 ve altı chipsetler(iPhone 6 ve daha eski) için 12.4.7 versiyonunda jailbreak uyumsuz.
Teşekkürler hocam. Giriş yaptım, başka yapmam gereken birşey var mı?Apple kimliğinle giriş yap
Teşekkürler hocam. Giriş yaptım, başka yapmam gereken birşey var mı?
Telefon üzerinden indirmiştim hocam, PC yok maalesef.Slm kardeşim sen nerden indirdin uncoverı PC den mi?bende PC yok bir türlü indiremedim uncoverı yok mu bi çözüm bildiğin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi