Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Ben hüsrana uğradım. iPhone 5S ve iPhone 6/6+ kullanıcıları için iOS 12.4.1-12.4.7 desteği yok. Halbuki her sürüme gelecek denilmişti. checkra1n'e devam.

Bu hatayı alıp duruyorum kendi sitesinden indirdiğim zaman open AltStore ile aç dediğimde birazını indiriyor sonra bu hata

Ekli dosyalar

• ED48F67B-6138-4D65-9CCC-DF410DC14C89.png
    ED48F67B-6138-4D65-9CCC-DF410DC14C89.png
    147.4 KB · Görüntüleme: 31
AltSigner ile sadece imzalayın. Altsigner'da instal yazan yerin sağında klasör işaretine tıklarsanız imzalanan ipanın buludğunu klasörü açar o ipa 3utools üzerinden install ipa ile imzalayın yükler.

İlk kez Jailbreak işlemi gerçekleştireceğim için fazla bilgim yoktu. Bende üstte yazılan mesajlarda ki AltSigner ile İPA dosyasını imzaladıktan sonra 3uTools ile imzalanmış İPA'yı yükledim, aslında siz bu mesajı atmasaydınız eski imzalanmamış İPA'yı yüklemeye çalıştım 3uTools üzerinden ama hata veriyordu. Siz bu mesajı atmasaydınız yapamayacaktım. Sonuç olarak Cydia yüklendi :D Şimdi ne yüklemem lazım buna geldik Jailbreak yaptık ama :D :D

Cihaz: 6s Plus
Sürüm: 13.5

Yapamayanlar için ana konuya aşağıdaki adımları ekledim.

Bilmeyenler için @Jester arkadaşımızın yaptığı işlem,
  1. indirdiğimiz IPA dosyasını Altsigner ile imzalayın konusunda anlatılırken yapılan Start işlemidir. (Install‘e tıklamayın)
  2. İmzalama yapıldıktan sonra IPA’nın bulunduğu klasörü açın
  3. 3uTools program ile imzaladığınız ipa dosyasını cihaza yükleyin. (3uTools manuel ipa yükleme özelliğine sahiptir)

Bu hatayı alıp duruyorum kendi sitesinden indirdiğim zaman open AltStore ile aç dediğimde birazını indiriyor sonra bu hata
Hocam yüklerken altserverin bilgisayarınızda açık olması ve telefonun bilgisayara bağlı olması gerek. Az önce hatasız kurdum.

Geri