Bu şekilde oluyor hata veriyorYok yüklenmiyor 3utools hata veriyor
Bu şekilde oluyor hata veriyorYok yüklenmiyor 3utools hata veriyor
Bu şekilde oluyor hata veriyor
pm gönderildiAdmin arkadaşlar developer hesabı için detaylı pm rica ederim.
developer hesabı olunca yüklemede nasıl bir kolaylık sağlıyorAdmin arkadaşlar developer hesabı için detaylı pm rica ederim.
Evet hocam orda otomatik zaten ismim felan görünüyor3utools da apple hesabınız ile giriş yaptınızmı
Yüklemede sadece 1 kere yapılıyor safari üzerinden, ve normal bir uygulama gibi siz silmediğiniz sürece cihazınızda kalıyor.developer hesabı olunca yüklemede nasıl bir kolaylık sağlıyor
Bu şekilde oluyor hata veriyor
ben de öm alayım o zamanYüklemede sadece 1 kere yapılıyor safari üzerinden, ve normal bir uygulama gibi siz silmediğiniz sürece cihazınızda kalıyor.
Altsigner ile imzalayıp 3utools ile kurulum yapın.altstore unknown services response errer.(-1) hatası veriyor bilinmeyen servis hatası diyor
Evet hocam orda otomatik zaten ismim felan görünüyor
Evet hocam orda otomatik zaten ismim felan görünüyor
evet bu yöntem sayesinde jailbreak basınca hata butonu çıkmadı bi kaç rebootan sonra yüklendi iphone 11Altsigner ile imzalayıp 3utools ile kurulum yapın.
Bu hatayı alıp duruyorum kendi sitesinden indirdiğim zaman open AltStore ile aç dediğimde birazını indiriyor sonra bu hata
Güncelleme yaptığım zamanda aynı şekilde hata veriyor dostum AltStore u yanlış yükledim heraldeAltstore Güncellemeyi yapın pc den ve tekrar cihaza yükleyin
AltSigner ile sadece imzalayın. Altsigner'da instal yazan yerin sağında klasör işaretine tıklarsanız imzalanan ipanın buludğunu klasörü açar o ipa 3utools üzerinden install ipa ile imzalayın yükler.
Güncelleme yaptığım zamanda aynı şekilde hata veriyor dostum AltStore u yanlış yükledim heralde
Hocam yüklerken altserverin bilgisayarınızda açık olması ve telefonun bilgisayara bağlı olması gerek. Az önce hatasız kurdum.Bu hatayı alıp duruyorum kendi sitesinden indirdiğim zaman open AltStore ile aç dediğimde birazını indiriyor sonra bu hata
Hocam yüklerken altserverin bilgisayarınızda açık olması ve telefonun bilgisayara bağlı olması gerek. Az önce hatasız kurdum.
Allah Allah az önce kullandım ve çalıştı.Arkadaş AltStore ile indirme yapıyor.
AltStore şu anda devre dışı
Pcye bağlı şekilde yapmıyorum kurulumu ondan sorun yaşıyor olabilirimAllah Allah az önce kullandım ve çalıştı.