Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

20 defadır yapıyorum aynı hata. Kardeşimin telefonuna yükledim ondada aynı hatayı alıyorum. teli uçak moduna aldıktan sonra yüklüyorum olmuyor.

Face ID yi ve parolayı kapatıp deneyim dedim bir ihtimal, olmadı. Acaba ayarlardan kapatılması gereken yer mi olmalı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hata alanlar tekrar yapmayı denesin ikinci denemede oldu bende. Apple Watch 6.2 sürüm için tema yükleyebileceğim bir tweak var mı?
arkadaş yok olmuyor... jb aracını cihazdan kaldırdım... altsigner ile tekrar cihaza attım... profilden güven ettim... jailbreak a bas deyince 1/32 de bitiyor.

Yükseltin hocam tabi tercih sizin.

İlk denemde hata aldım yeniden başlatıp uçak modunda halletim.
Hocam dediğinin birebir aynısını yaptım yok olmuyor... Belli ki daha önce unc0ver kullanmamış biz gibi tipler(!) bir sonraki çıkacak güncellemeyi beklicez artık.

AltSigner ile yüklenen ipa hata veriyormuş arkadaşlar. Diğer alternatifleri deneyin.

iphone 7 ios 13.4.1 chackra1n jb var 13.5 e geçip bu jb yi yapabilirmiyim yada 13.4.1 jb den buna geçebilirmiym

Yok iPad, iPhone, bir çok şeyi kapadım olmadı açtım yine olmadı. Uçak modu, Face ID/Touch ID kapalı, Twitter'da baktım çeşitli ipa sitelerinden yükleyenlerde bile aynı sorun varmış. Değişik bir sorun. Rebel Case reklamından dolayı olabilir, belki.

Yok iPad, iPhone, bir çok şeyi kapadım olmadı açtım yine olmadı. Uçak modu, Face ID/Touch ID kapalı, Twitter'da baktım çeşitli ipa sitelerinden yükleyenlerde bile aynı sorun varmış. Değişik bir sorun. Rebel Case reklamından dolayı olabilir, belki.

74308a4bb346734a102b162292450d76.jpg

Bi sorun yok kardes ucak moduna alin uncover acip biraz bekleyin 1 dakika falan sonra jailbreak basin olacaktir cikan reklamlari carpi isaretine basip kapatin

AltSigner ile yüklemeyin arkadaşlar altstore ile cihazın içinden id şifre girerek yapın rebel hatasını geçersiniz

hocam ben bu revoke işini çözemedim ne ext3nderden ne reprovoisiondan ne de altsoreden cydiaimpactoru zaten söylemiyorum. bir yardımcı olur musun

Hocam developer cihaza imzali uncover kullaniyorum bu yontemlerin hicbirine gerek yok linten direk indirip yukleyebiliyorsunuz düşünürseniz @efsane
admin ile iletisime geçebilirsiniz

Cydia Impactor Revoke işini hallediyor hala sanırım
2fasız id ile denedim hem de 2falı ile ikisindede olmadı (sanal pc ile de denedim belki cihaz ayarlarında bi sıkıntı vardır diye)
[automerge]1590277165[/automerge]
Hocam developer cihaza imzali uncover kullaniyorum bu yontemlerin hicbirine gerek yok linten direk indirip yukleyebiliyorsunuz düşünürseniz @efsane
admin ile iletisime geçebilirsiniz
üstad hallediyorum normalde ama bu son 2 gündür bu problemi yaşıyorum reproivisondan revoke edemiyorum normalde oluyordu

icloud setup ı bilgisayarımda hata veriyor yüklenmiyor. bütün apple programlarını kaldırdım yeniden yükledim ama birtek icloud tekrar yüklenmiyor. yardımcı olacak var mı?

Geri