Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

@aqhmet

AltStore aracında zaman zaman sorunlar oluşabilir...

Google den her hangi bir Safari linki bulun , unc0ver 4.0.3 veya 4.1.1 indirin direk Jailbreak yapmaya çalışının...

Lütfen konuyu baştan aşağı okuyun...

4e81f01d18360d7898d5a46b572264cc.jpg

Unc0ver 4.1.1 sürümü ile yeni bir exploit eklenmiş...

Exploit: Time Waste

Çok stabil çalışan bir versiyon olmuş...

Merhaba arkadaşlar ios 13.3.1 iPhone 8plus telefonda ekteki hatayı alıyorum 13.3.1 için geçerli değil mi acaba

Ekli dosyalar

• 34844448-1120-4407-B994-C52E2EE14147.png
    34844448-1120-4407-B994-C52E2EE14147.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 32
Merhaba arkadaşlar ios 13.3.1 iPhone 8plus telefonda ekteki hatayı alıyorum 13.3.1 için geçerli değil mi acaba
A9-A11 için daha destek eklenmedi
Yakın zamanda eklenicek.
Edit:Sürümün 13.3.1 olduğunu görmememişim
13.1.1 sürümüne Uncover aracıyla jailbreak yapamazsın
Checkra1n kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Beyler selamın aleyküm cydia impactor sorunları başladığından beri 3utools vb. uygulamalarda sıkıntı çektiğimizden beri vaktim olmadı ve doğru düzgün jailbreak kullanamadım uncover uygulamasını silmiştim.Şuan telefonumu güncellemek istiyorum fakat telefonumda cydia,terminal ve filza uygulaması yüklü taktir edersiniz ki çalışmıyorlar.Yani kalıntı gibi birşey oldu spotilite ve cercube gibi çok basit birkaç tweak yüklemiştim nasıl bir yol izlemeliyim telefon üzerinden güncellemelerde kapanmış itunes den geri mi yüklemeliyim yoksa itunes den güncelle dersem kalıntı kalmadan daha rahat mı güncelleme yapmış olurum.

Beyler selamın aleyküm cydia impactor sorunları başladığından beri 3utools vb. uygulamalarda sıkıntı çektiğimizden beri vaktim olmadı ve doğru düzgün jailbreak kullanamadım uncover uygulamasını silmiştim.Şuan telefonumu güncellemek istiyorum fakat telefonumda cydia,terminal ve filza uygulaması yüklü taktir edersiniz ki çalışmıyorlar.Yani kalıntı gibi birşey oldu spotilite ve cercube gibi çok basit birkaç tweak yüklemiştim nasıl bir yol izlemeliyim telefon üzerinden güncellemelerde kapanmış itunes den geri mi yüklemeliyim yoksa itunes den güncelle dersem kalıntı kalmadan daha rahat mı güncelleme yapmış olurum.

Temiz kurulum istiyorsanız, ipsw dosyasını indirin. dfu mode alıp, geri yükle işlemi gerçekleştirin.

teşekkürler peki restore işleminde silinen bir belge dosya resim vb. birşey oluyormu güncelle desem ne gibi sıkıntılar olur ?

Restore Sıfırlamak anlamına geliyor. Güncelleme yaptığınızda açılmama durumu olursa tekrar dediğim işlemi gerçekleştireceksiniz. Jailbreak kullanmayacaksanız Dfu önemlidir.

Restore Sıfırlamak anlamına geliyor. Güncelleme yaptığınızda açılmama durumu olursa tekrar dediğim işlemi gerçekleştireceksiniz. Jailbreak kullanmayacaksanız Dfu önemlidir.

Peki şuan sağlıklı bir şekilde uncover tekrar yükleyip uygulama içerisinden RestoreRootFS ile tekrar silebileceğim bir uygulama yokmu

Peki şuan sağlıklı bir şekilde uncover tekrar yükleyip uygulama içerisinden RestoreRootFS ile tekrar silebileceğim bir uygulama yokmu

Restorerootfs işlemini gerçekleştirin. cydia kalktıktan sonra güncelleme işlemini deneyin. Cihazınız güncelleme yaptığınız zaman açılmazsa dfu mode alıp geri yükleme yaparsınız iyi forumlar.

Checkra1n JB'sinden nasıl geçiş yapabilirim Tweakler gitmeden?

Düzenleme: Alt kısımlarda soruma cevap aldım teşekkürler.

Bilgisayarsız olarak unc0ver geçmek isteyenlert "AppCake" yükleyip oradan "unc0ver" indirerek de Jailbreak yapabilirler.

Son düzenleme:
Sizce Checkra1n de kalayım mı ? yoksa unc0ver'a geçiş yapayım mı ? siz hangisini yaparsınız benim yerim de olsanız.
Cİhaz 8 plus 13.3

Geri