12.3.1’e Checkra1n ile jailbreak yapabilirsin. unc0ver kullanmak istiyorsan iOS 13.3 imzası kapanmadan geçmeni tavsiye ediyorum. Bi kaç güne desteği gelir. Aynı zamanda Checkra1n de destekliyor bu sürümü.12.3.1 nasıl jb yaparız .
12.3.1’e Checkra1n ile jailbreak yapabilirsin. unc0ver kullanmak istiyorsan iOS 13.3 imzası kapanmadan geçmeni tavsiye ediyorum. Bi kaç güne desteği gelir. Aynı zamanda Checkra1n de destekliyor bu sürümü.12.3.1 nasıl jb yaparız .
İpad mini 2 için sanırım son sürüm 12.4.5 .(
12.3.1’e Checkra1n ile jailbreak yapabilirsin. unc0ver kullanmak istiyorsan iOS 13.3 imzası kapanmadan geçmeni tavsiye ediyorum. Bi kaç güne desteği gelir. Aynı zamanda Checkra1n de destekliyor bu sürümü.
bende ios 13.2.2 var 13.3 e gecsemi yoksa 13.2.2 de kalsami??? jb yapmayi cok istiyom
13.2.2 yede jailbreak geliyor yani geçsen jailbreak yapacaksın geçmesende jailbreak yapacaksın yani her harükarda jailbreak yapacaksın
Bence geçmelisin. Bir çok özellikten mahrum kalırsın.Merhaba Arkadaşlar,
Sürüm 12.1.1 uncover kullanmaktayım.
Sizce 13.3 geçip uncoveri bekleyeyim mi?
Tavsiyeniz nedir?
cydia impactor hata veriyor cpp line 182 diye çözümü bilen var mı
iphone6 12.4.1 nasıl jb yapabilirimCydia impactor uzun zamandır çalışmıyor.
Çözümü ise geliştiricisinin programı güncellemesi gerekli.
iphone6 12.4.1 nasıl jb yapabilirim
İphone 7 / 12.4.1 jailbreak daha çıkmadı değilmi arkadaşlar
İphone 7 / 12.4.1 jailbreak daha çıkmadı değilmi arkadaşlar
Sadece mac ile yapılıyor diye biliyordum elimde windows var uğraşmak istemiyorum bekleyeceğiz sanırımCheckra1n ile jb yapabilirsiniz şu anda.
Sadece mac ile yapılıyor diye biliyordum elimde windows var uğraşmak istemiyorum bekleyeceğiz sanırım
![]()
Şuan iphone 11 de applestore hatası var arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu genel bir sorun, appstore kendi cihazımda da indirme yapmıyor.
şu an sadece A12 ve A13 için var değil mi @GokhanTurkmen