Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Impactor çalışmıyor. Güncellenmesi gerekiyor. TweakBox çalışmıyor fakat Ignition'ın çalışması gerek.

Bu gönderdiğiniz linklerin hiç birinden jailbreak yapamadım başka bir çözümü olan varmıdır ? uygulama yükleniyor fakat profilde çıkmıyo o yüzdenugulamaya giremiyorum

arkadaşlar yukarıda Xcode indirip uncover ipa sini kendiniz İOS App Signer ile imzalayıp yine Xcode ile telefonunuza yükleyebilirsiniz.

tabi macOS işletim sistemli bir bilgisayara sahip olmanız gerek hackintosh ile de yapabilirsiniz.

adım adım anlatmış.

kendim başarılı bir şekilde yaptım.

arkadaşlar yukarıda Xcode indirip uncover ipa sini kendiniz İOS App Signer ile imzalayıp yine Xcode ile telefonunuza yükleyebilirsiniz.

tabi macOS işletim sistemli bir bilgisayara sahip olmanız gerek hackintosh ile de yapabilirsiniz.

adım adım anlatmış.

kendim başarılı bir şekilde yaptım.
Dostum nasıl yapılacağını bi anlatırmısın

verdiğim linkte adam detaylı resimli anlatıyor zaten. yalnız windows üzerinde yapamazsın macOS işletim sistemli bilgisayara sahip olman gerek.

ben de aynı problemden muzdaribim şu anda. apple'ın sunucular tarafından bir hamlesinin olduğunu okudum yabancı bir forumda ama detaylı bilgi bulamadım onunla ilgili de. sorunun ne olduğuna dair bilgisi olan birileri var mıdır acaba?

Bendede aynı durum var, tweakbox ile unc0ver jailbreak yapmıştım doğrulma hatası verdi, silip ignitiondan indirdim 24 saate içinde tekrar doğrulama istedi, suan online hiçbir siteden indiremiyorum, ipa indirip atsak yinemi aynı olur deneyen varmı. Cihaz a12 12.2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Windows bilgisayarınıza 3utools programını kurup, flash&jb sekmesinden İOS sürümünüze ait olan jailbreak aracını seçip sağlıklı bir jailbreak yapabilirsiniz. 10 dk önce aynı şekilde İOS12 Uncover JB yaptım.

Windows bilgisayarınıza 3utools programını kurup, flash&jb sekmesinden İOS sürümünüze ait olan jailbreak aracını seçip sağlıklı bir jailbreak yapabilirsiniz. 10 dk önce aynı şekilde İOS12 Uncover JB yaptım.

İnstallation internal error verdi olmadı

Geri