Aynen bu hatayı alıyorum bilgisi olan yok mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende uncover ı yükleyemiyorum hata veriyor telefondan indirince de hata alıyorum profillerde görünmüyor.
Bilgisayardan yüklemeye çalıştığımda da impactor değişik bir hata veriyor update apple ıd falan yazıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum nasıl yapılacağını bi anlatırmısınLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar yukarıda Xcode indirip uncover ipa sini kendiniz İOS App Signer ile imzalayıp yine Xcode ile telefonunuza yükleyebilirsiniz.
tabi macOS işletim sistemli bir bilgisayara sahip olmanız gerek hackintosh ile de yapabilirsiniz.
adım adım anlatmış.
kendim başarılı bir şekilde yaptım.
verdiğim linkte adam detaylı resimli anlatıyor zaten. yalnız windows üzerinde yapamazsın macOS işletim sistemli bilgisayara sahip olman gerek.
hackintosh ile sistemine macos işletim sistemi kurabilirsin yoksa yapacak bir şey yok. bekleyeceksinMacOS yoksa ne yapıcaz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben de aynı problemden muzdaribim şu anda. apple'ın sunucular tarafından bir hamlesinin olduğunu okudum yabancı bir forumda ama detaylı bilgi bulamadım onunla ilgili de. sorunun ne olduğuna dair bilgisi olan birileri var mıdır acaba?
Saurik hala bunu çözmedi alternatifi yok mu bunun?İmpactor xcodec 7.3 hatasi veriyor baska sekil yukleme imkanimiz varmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denendi çalışıyor çok teşekkürler.Windows bilgisayarınıza 3utools programını kurup, flash&jb sekmesinden İOS sürümünüze ait olan jailbreak aracını seçip sağlıklı bir jailbreak yapabilirsiniz. 10 dk önce aynı şekilde İOS12 Uncover JB yaptım.
Arkadaşa çok teşekkür ederim çalışıyor ve kullanımı çok kolay sadece jb için değil gözatılmalı bir programDenendi çalışıyor çok teşekkürler.
Windows bilgisayarınıza 3utools programını kurup, flash&jb sekmesinden İOS sürümünüze ait olan jailbreak aracını seçip sağlıklı bir jailbreak yapabilirsiniz. 10 dk önce aynı şekilde İOS12 Uncover JB yaptım.
Sorun yok tekrar yenileSorun ne?
Her defa repo eklediğimde oluyo normal olarak yenilediğimde sorun yok sadece neden olduğunu merak ettimSorun yok tekrar yenile