Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar iphone x jailbreakli tlfon satıyorum yani sattım arkadaşada unc içinde nasıl sıfırlanıyordu arkadaşda jbyi kulanacak

Jb sıfırlamak için Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın.
Tam restore için Succession tweakı ile aynı sürüme restore yapabilirsin.

Arkadaşlar 12.4 Jailbreakde İphoneda Oynayan Filmi samsung akıllı tv ekranına verebileceğim tweak varmı aceba?tv den izlesem filmi daha güzel olur şöyşe kocaman ekranda bi yardı edin telefondan izlenmiyor telefon sürekli elimden düşüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar 12.4 Jailbreakde İphoneda Oynayan Filmi samsung akıllı tv ekranına verebileceğim tweak varmı aceba?tv den izlesem filmi daha güzel olur şöyşe kocaman ekranda bi yardı edin telefondan izlenmiyor telefon sürekli elimden düşüyor

Mirror for Samsung TV uygulaması işinizi görebilir. ( Ücretli uygulama )

Merhaba,
İphone 6 kullanıyorum. İos versiyonum 12.4.2 uygulamayı yükledikten sonra Unsupported yazıyor ve tıklayamıyorum. Neden bu şekilde çözüm yolunu bilen var mı?

Merhaba,
İphone 6 kullanıyorum. İos versiyonum 12.4.2 uygulamayı yükledikten sonra Unsupported yazıyor ve tıklayamıyorum. Neden bu şekilde çözüm yolunu bilen var mı?

12.4.2 jb yok 12.4 kadar var.

Cihazımı 12.4 sürümüne düşürebilir miyim peki?

Düşüremezsin. Yakında yeni bir jb aracı çıkacak onunla isteğin sürüme jb yapabileceksin. Çıktığı zaman sitede paylaşılır. Takipte kal.

Düşüremezsin. Yakında yeni bir jb aracı çıkacak onunla isteğin sürüme jb yapabileceksin. Çıktığı zaman sitede paylaşılır. Takipte kal.

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Yeni çıkacak olan jb aracının ismini biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Cihazım Iphone 6s
Sürüm 12.3.1
Unc0ver 3.6.3 ü yükledim sürümüm ile uyumluydu fakat unsupported dedi napmam lazım??

Geri