Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

20 gün oldu a12 ler için halen fix cıkarmadı. Ne zaman çıkaracak bilgisi olan var mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yanlış yerdeyim biliyorum ama konu açamadım yapamadım yani belki burda sorunumu çöxebilirim extender kullanımı konusunda denilenleri yaptım fakat telefon bir kaç günde bir donuyor reset atıp tekrar jb yapmak zorunda kalıyorum ve telefonu açtığımda extender dan bir bildirim görüyorum ‘hata : auto sign’ nasıl düzeltebilirim. yardımcı olursanıx sevinirim .

yanlış yerdeyim biliyorum ama konu açamadım yapamadım yani belki burda sorunumu çöxebilirim extender kullanımı konusunda denilenleri yaptım fakat telefon bir kaç günde bir donuyor reset atıp tekrar jb yapmak zorunda kalıyorum ve telefonu açtığımda extender dan bir bildirim görüyorum ‘hata : auto sign’ nasıl düzeltebilirim. yardımcı olursanıx sevinirim .

Extender otomatik imzalama yapmadığı için hata uyarısı veriyor. İmzalamayı siz kendiniz yapın.

unc0ver 3.7.0 beta 3 yayınlandı. A12'ler için bildirilen tüm hataların düzeltilmiş olması gerekiyor.

merhaba ios 12.3.1 surumdeyim sizce bu surume gelme ihtimali varmi yoksa ios 13 gecis yapimmi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşkler.. ozaman ios 13 geçeyimmi?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Acele etmeyin bootrom açığı ile ilgili gelişmeleri bekleyin.

Merhabalar. Cydia ya ilk girdiğimde ilk fotoğraftaki hatayı(sonrasında bi hata olmuyor) ve DLEasy tweakini yüklerken de ikinci Fotoğraftaki hatayınalıyorum sebebi nedir?

Ekli dosyalar

• 5AFA3FD6-149F-47C6-A444-4415E07D4446.png
    5AFA3FD6-149F-47C6-A444-4415E07D4446.png
    255.1 KB · Görüntüleme: 32
  • C26E1B1F-473E-4522-9EC5-DA097C8B3487.png
    C26E1B1F-473E-4522-9EC5-DA097C8B3487.png
    151.8 KB · Görüntüleme: 29
Merhabalar. Cydia ya ilk girdiğimde ilk fotoğraftaki hatayı(sonrasında bi hata olmuyor) ve DLEasy tweakini yüklerken de ikinci Fotoğraftaki hatayınalıyorum sebebi nedir?

İlk fotoğraftakinde sıkıntı olmaz ama yine de çıkmasın diyorsanız nepeta reposunu kaldırın zaten kapandı

İkinci fotoğrafta tweaki satın almadığınızı söylüyor

İlk fotoğraftakinde sıkıntı olmaz ama yine de çıkmasın diyorsanız nepeta reposunu kaldırın zaten kapandı

İkinci fotoğrafta tweaki satın almadığınızı söylüyor

Yardımın için teşekkür ederim :)

Arkadaşlar iphone x jailbreakli tlfon satıyorum yani sattım arkadaşada unc içinde nasıl sıfırlanıyordu arkadaşda jbyi kulanacak

Geri