12.4 yükledm şimdi jb için beklesem mi biraz stabilizasyon açısından ?
tweaklerin uyumuyla ilgili sıkıntı olabilir midün akşam uncover kurup 2 denemede jb yapabildim. sorunsuz kullanıyorum şu anlık cihaz 5s.
tweaklerin uyumuyla ilgili sıkıntı olabilir mi
biraz beklemekte fayda olacak gibi. sağolun :)hocam ben birkaç tweak kullanıyorum reprovision, locallapstore, icleaner pro, filza gibi bir sorun olmadan kurdum çalışıyor. diğer ince tweakleri bilemem daha güncelleme getirmediler büyük ihtimal.
locallapstore ve icleaner pro hangi sürüm ve hangi repo. teşekkürler.hocam ben birkaç tweak kullanıyorum reprovision, locallapstore, icleaner pro, filza gibi bir sorun olmadan kurdum çalışıyor. diğer ince tweakleri bilemem daha güncelleme getirmediler büyük ihtimal.
locallapstore ve icleaner pro hangi sürüm ve hangi repo. teşekkürler.
Eğer PC var ise Google’dan saveblobs u arayın ve kurun (github sayfasından kurun) ve telefonu bağlayın uygulamayı açın ve telefondan güvene basın uygulamanın sağ üstünden from device yazan yere basın ve alttan kaybedeceğimiz yeri seçin ve go ya basın kaydeder hemenTss Saver tweak ile 12.4 shsh kaydını alabilen varmı bende işe yaramadı
![]()
Dün gece İphone 6 Plus 12.4 upgrade edip jb yükledim, sorun yok. Tek tıkla jb oluyor....
Aklım İphone X 12.1.1 olan cihazımda... 12.4'de geçmekle kararsızım.
Aşırı derecede ısınma oluyor, özellikle Car Bridge uygulaması telefonu ateşler içerisinde bırakıyor.
Çözü sunabilecek arkadaşlar var mıdır?
Hocam konu açtım.Ana sayfada görürsün.Benim gibi x kullanan birkaç kişi daha karnel hatası alıyor sen nasıl yaptın :)Ben X cihazıma yükledim Hocam şuanlık bir problem yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam konu açtım.Ana sayfada görürsün.Benim gibi x kullanan birkaç kişi daha karnel hatası alıyor sen nasıl yaptın :)
Hocam yedek almışmıydın yedek attın mı yoksa yeni iphone olarak mı başlattın?Valla Başkan ben iTunes üzerinden sün gece sabah 6 ya kasa uğraştım 13 Betadan 12.4e restore edemedim. Bu sabah güvenemeyerek de olsa 3u Tools adlı programla 12.4 e güncelledim. Daha sonra imparator ile klasik şekilde jb ipasını cihaza importlayıp tek seferde jailbreak yaptım. Henüz bir problem yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam yedek almışmıydın yedek attın mı yoksa yeni iphone olarak mı başlattın?
bende 3u tools ile yukselttim arkadaşlar yedek almadım 3u tools ile 1.denememde yukseldi uncoverda 2. denememde ana ekrana cydia gelmişti.
teşekkürler locallappstore için link verebilirmisin.locallappstore'u forumda bir yazarın paylaştığı deb'den kurdum icleaner pro ise ivano bilenchi's reposu.
teşekkürler locallappstore için link verebilirmisin.
Diğer sürümler neden çıkmıyor ? 12.4 sürümü bilen var mı