12.3.1 deyim
12.4 e geçip mi yapayım 12.3.1 de kalıp mı
arkadaşlar ne yaptıysam itunesdan 12,4 e güncellemiyor. yazılı seçilip çıkartılıyor kısmından sonra cihaz reset atıyor.
12.3.1 deyim
srdgny merhaba... benim surum 12.2 bu surumde mi kalayim 12.4 e mi geceyim? gerci imzalar kapali diyorlar ama ?? tamam uyari mesaji gelmis tesekkur ederim12.4 sürümüne güncelleme yapmanız gerekli.
Merhabalar. İos 12.4 unc0ver jailbreak ipasında virüsler gözüküyor sizce yüklemelimiyim ?Ekli dosyayı görüntüle 13260
O linkten indirmiştimKonunun ilk mesajındaki linkden indirip cydia impactor ile yükleyin.
İyi günler siz xs max mı kullanıyorsunuz çünkü bu cıhaza jailbreak yok diye biliyorum . Eğer varsa nasıl yaptınız bana yardımcı olurmusunuzben daha demizden yaptim sorunsuz calisti a12 cihaz
O linkten indirmiştim
Arkadaşlar iphone 7 plus ios 12.4 jailbreak uygunmu ?
Hocam 12.3.1 için geçerlimi yoksa 12.4 e güncellemek lazımmı? Cihaz 7 plus
Umarım günceller kardeşim neden böyle oluyor anlamadım3u tools ile dfu modda güncelledim ben.
Ben de o linkten indirip sorguladım virüs buluyor.O linkten indirmiştim
Hocam 12.3.1 için geçerlimi yoksa 12.4 e güncellemek lazımmı? Cihaz 7 plus
buluruyor ama zararı yok jb yaptımBen de o linkten indirip sorguladım virüs buluyor.
Şu an yoğunluktan dolayı çalışmıyor gibi.Tss Saver tweak ile 12.4 shsh kaydını alabilen varmı bende işe yaramadı
![]()
Son sürüm olduğu için haliyle hata oranı daha az daha performanslı olacaktır.jailbreak silmek için sürüm güncelleyip silmiştim. ancak şimdi telefonum iphone 6 ve 12.4 muhtemelen son güncelleme olacak. bunun avantajı var mı dün öyle bir şey okumuştum galiba
Şu an yoğunluktan dolayı çalışmıyor gibi.
12.4 yükledm şimdi jb için beklesem mi biraz stabilizasyon açısından ?Son sürüm olduğu için haliyle hata oranı daha az daha performanslı olacaktır.
Nasıl isterseniz hala imzalar açık ve yeni sürüm çıkana kadar açık olacak bir problem yaşarsanız düzeltme şansınız var.12.4 yükledm şimdi jb için beklesem mi biraz stabilizasyon açısından ?