Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Merhaba arkadaşlar cihazım şu an ios 12.1.3 sürümünde ben bu sürümdemi güncelleme yapmalıyım yoksa 12.2 ye güncelledikten sonra mı bide ios 12.2 ye nasıl güncellerim ipsw dosyasını indirdikten sonra shift güncelle diyerek yapabilirmiyim.
teşekkürler

Maalesef hocam 12.2 ye güncelleyemezsin en son sürün ne ise direk ona günceller o şekil kabul etmez zaten hata verecektir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır pcden giriceksiniz assets 6 yazıyor orda linkler var ipa dosyasını indirip impactor ile telefona aktarıcaksınız.
Bugün pc den denedim assets 6 yazısını bulamadım. assets 3 var. Sizden ricam sayfada yeri işaretleyip payşaşabilirmisiniz
[automerge]1563015822[/automerge]
Arkadaşlar. Unc0ver beta 5 i nerden indirebilirm. İmpactor ile atıcam bir türlü bulamadım indirme linkini. İlk defa jb atıyorum. Lütfen yardım

Son düzenleme:
Maalesef hocam 12.2 ye güncelleyemezsin en son sürün ne ise direk ona günceller o şekil kabul etmez zaten hata verecektir

peki güncellemeyim sorun yok ama sıkıntı şurda cihazım iphone 6 12.1.3 uncover 3.3.0b5 i indirdim fakat unsupported diyor çözemedim

peki güncellemeyim sorun yok ama sıkıntı şurda cihazım iphone 6 12.1.3 uncover 3.3.0b5 i indirdim fakat unsupported diyor çözemedim

şuanlık sadece 7 8 ve X cihazlar destekli önümüzde günlerde 5S ve 6 desteği gelecek

bi önceki öyleydi fakat süresi bitmişti. 3.2.1 için Telefondan indirmek için çalışan bir link yollayabilrmisiniz.Önceki sürümleri indirebileceğim bir adres bulamadım hep günceller var.3.30 yüklemiyor ss yolladığım hatayı alıyorum.

Safari üzerinden ignition.fun sitesine girin Web kısmına girin alt tarafta 4 tane menü kutusu görecekseniz soldan 2. tıklayın ordan jailbreakse girin ve unc0ver official yazanı kurun

İmpactor kullanırken bu hatayı alıyorum. Sorun ne acaba

Ekli dosyalar

• 1D3DE4B5-25B7-40B2-8BBA-A2183275B206.jpeg
    1D3DE4B5-25B7-40B2-8BBA-A2183275B206.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 29
Cydia Impactor'ı açınca pencerenin üstündeki ilk sekmeye (Impactor yazan) gelin ve "Insecure SSL" seçeneğini seçip deneyin.

Tşkler yaptım ama bu sefer parola hatası veriyor galiba. Apple mail ve şifremi doğru girdiğim halde.
İki doğrulama vardir büyük ihtimalle yeni Apple kimligi aç sadece iTunes App Store icin giriş yap iCloud icin eskiyi kullanabilirsin veya iki doğrulamayı kapat

Tşkler yaptım ama bu sefer parola hatası veriyor galiba. Apple mail ve şifremi doğru girdiğim halde.

mail ile şifreyi girmiyorsunuz oraya mailinizi giriyorsunuz şifre kısmına appleid sitesine girip özgün parola oluşturup oraya kopyala yapıştır diyorsunuz

mail ile şifreyi girmiyorsunuz oraya mailinizi giriyorsunuz şifre kısmına appleid sitesine girip özgün parola oluşturup oraya kopyala yapıştır diyorsunuz

Aynen kardeşim dediğin gibiymiş yaptım çok saol. Kralsın ☺️
[automerge]1563021207[/automerge]
12.2 sürüm için Carbridge uygulamasını kullanıcam güncel repo adresi varmı acaba.

Son düzenleme:
Safari üzerinden ignition.fun sitesine girin Web kısmına girin alt tarafta 4 tane menü kutusu görecekseniz soldan 2. tıklayın ordan jailbreakse girin ve unc0ver official yazanı kurun

burada bahsetmiştim
bu site sürekli güncelliyor

ignition fundan uncover beta6 olani indirdim ios12.2 de sorunsuz jb yaptim

Beta 5 ile jb atan arkadaşlar AppStore’dan indirme yapabiliyormusunuz

Geri