Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

b5 de İphone 5s de bir şeye yaramıyor. Yine beklicez maalesef beklemeye devam ediyoruz. İOS 12.1.4 de :(

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?

Ekli dosyalar

• B690BD9A-D914-49D6-BC16-E83EFB214EE7.png
    B690BD9A-D914-49D6-BC16-E83EFB214EE7.png
    259.6 KB · Görüntüleme: 32
Merak ettiğim bir durum var. Şuan yükledik ve jailbreak oldu diyelim.Ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz ? Ve daha sonrasında yeni gelen betaları nasıl yükleriz ?
Stabil bir şekilde kullanıyorsan uğraşma diğerleriyle eğer sıkıntı
Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
o hata değil jailbreak yaparkenki adımlar jailbreak başarılı olana kadar devam edin

Stabil bir şekilde kullanıyorsan uğraşma diğerleriyle eğer sıkıntı

o hata değil jailbreak yaparkenki adımlar jailbreak başarılı olana kadar devam edin
O hatayı alınca kapatıp açınca açılıyor ama siyah ekran var , yeniden başlatıp tekrar deniyorum aynı 5,6 kere oldu sanırım bende olmayacak gibi

Arkadaşlar unc0ver beta 2 sürümü jailbreak atmıştım bugün akşama kadar bi sıkıntı yoktu yalnız bi tweak yükledim sonra respring yapınca bi daha jailbreakli hale getiremedim ne yapmalıyım

O sorunu ben ayarlardan sıfırladım aştım sonunda jailbreak yaptım sonunda darısı sizlere inşallah
119952f44d5bc253d0a36eb7435c4bc7.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynı sorunu yaşıyorum ota güncelleştirme yapamıyor ayrıca güncelleştirme dosyasıda yok saklama alanında

**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**

İos 12.0 jb de ota sorununun çözümü bu şekildeydi
Cihazda beta profil varsa silin.

1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin

Arkadaşlar unc0ver beta 2 sürümü jailbreak atmıştım bugün akşama kadar bi sıkıntı yoktu yalnız bi tweak yükledim sonra respring yapınca bi daha jailbreakli hale getiremedim ne yapmalıyım

Arkadaşlar bi yardım etseniz çok makbule geçicek kaldım böyle
[automerge]1562960338[/automerge]
Arkadaşlar bi yardım etseniz çok makbule geçicek kaldım böyle

Her şey duruyor ama girmiyor

Ekli dosyalar

• 8E2F07A7-ACCF-4565-8D67-7CE542F88CAD.png
    8E2F07A7-ACCF-4565-8D67-7CE542F88CAD.png
    233.2 KB · Görüntüleme: 27
Geri