Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar iPhone 5s İOS 12.1.4 kullanıyorum pc ye geçme şansım yok direk telefon üstünden indirebilmemiz mümkün mü jbyi

Tekrar teşekkür ediyorum hemen jb yapmalı mıyım yoksa ikinci betayı beklemeli miyim a10 iPhone 7 kullanıyorum

Şu anda sıkıntı yaşayanlar var aceleci davranmak istemiyorsanız bir iki gün bekleyin çünkü kısa aralıklarla betalar yayınlanır.
Denemek isterseniz ilk mesajdaki detayları okuyarak jb yapabilirsiniz.

Şu anda sıkıntı yaşayanlar var aceleci davranmak istemiyorsanız bir iki gün bekleyin çünkü kısa aralıklarla betalar yayınlanır.
Denemek isterseniz ilk mesajdaki detayları okuyarak jb yapabilirsiniz.
Tamamıdır takipte kalacağım teşekkürler! :)

ufak bir hatırlatma:

IOS 12.1.1 beta3’ün imzası halen açık...

IOS 12 kullanmak isteyenler geçebilir

Yeni JB aracı gayet güzel çalışıyor

JailbreakTR

abi 12.3 ten geçebilir miyim geçebilirsemde rica etsem linki verirmisin yeniyim teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Betası İnzası Açık Olan Sürümleri Nerden Görebiliriz Jailbreakten Bizde Faydalansak 12.3 Deyiz Maalesef Varmı İmkan??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iphone 6 ya olmadı yaa,acaip heyecanlanmıştım oysa,uyumaya giderken dönmüştüm.. :(

Ekli dosyalar

• Dosya_001.png
    Dosya_001.png
    570.2 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar 12.3, 12.3.1 için ne zaman çıkar bu jailbreak bende var arkadaşlar hergün soruyor bize ne zaman çıkacak diye..

arkadaşlar selamlar, tüm forumlara baktım fakat bulamadım, telefon 7 plus 12.2 unc0ver pc den kurdum fakat jailbreak tuşuna basar basmaz telefon yeniden başlatıyor kendini, uçak modunda, Touch ıd kapalı, Siri kapalı, İphonu Bul kapalı, telefonda güncelleme var fakat indirmedim henüz.
Nasıl bir yol izlemeliyim ?

arkadaşlar selamlar, tüm forumlara baktım fakat bulamadım, telefon 7 plus 12.2 unc0ver pc den kurdum fakat jailbreak tuşuna basar basmaz telefon yeniden başlatıyor kendini, uçak modunda, Touch ıd kapalı, Siri kapalı, İphonu Bul kapalı, telefonda güncelleme var fakat indirmedim henüz.
Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Cihazınıza tvos 12 beta profili yükleyin.
Saklama alanında güncelleme varsa silin.

Geri