Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

İos sürümün 12.0 12.2 ye kadar evet oluyor

İphone 7 a10 çip olması lazım kullanabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet sitesinden baktım 7 ve 7plus A10 fusion yazıyor chipset için. Sürüm ise 12.1.2 güncellemedim daha 12.1.4 e yükleyebilirim yani dimi

Öncelikle bu hızınızdan dolayı tebrik ederim emeği geçen herkesi

Benim bir sorum olacaktı şimdi cihazım 12.1 sürümünde zamanın da shsh kaydı almadığımdan dolayı acaba 12.1.3 betaya geçebilirim galiba anladığım kadarıyla hala açık imzası onun,işte 12.1.3 betaya geçip orada shsh kaydı alıp jb yapmam mantıklımı yoksa şuan ki sürümümde kalıp jb yapmam mı?

Çünkü geçen sefer telefonum 10.1.1 jbli iken elmada kaldı birden ve ölece kaldım elimde imza olmadığından şimdi öle bir olay yaşadığımdan dolayı acaba beta sürümüne geçip elimde imza olacak şekildemi jb yapsam yoksa 12.1 sürümünde kalıp mı yapsam danışayım bi sizlere

Sorunu Çözemiyorum,fikri olan rica etsem paylaşabilir mi?

Arkadaşlar herkese merhaba,

Malum Jailbreak yapalım derken telefon açılmaz oldu,telefonda jb yapmaya çalıştım hata verdi,aç kapa yaptıktan sonra tekrar denedim yine hata verdi,tekrar kapatıp açayım dedim fakat açılmadı, şu an ekrana elma logosu geliyor geri gidiyor,sürekli ekran bu şekilde.Yani telefon açılmaya çalışıyor ama olmuyor
Büyük hata yaparak telefon yedeğini almadım,yardımcı olurmusanız sevinirim.
İphone 8 sürüm 12.1

Jb den vazgeçtim telefonu nasıl açabilirim ?

Nasıl yaptın sen jailbreaki uçak moduna aldın mı otayı sildin mi

telefondan jb kurmayı denedim,hata verince kendim kapatıp açtım,sonra tekrar jb denedim yine hata verdi,tekrar kapattım sonrada açılamadı,elma logosu yanıp sönüyor.
Uçak mode felan almadım,telefon normal çalışır haldeydi.
Yıllardır jb yapıyorum ilk defa böyle birşeyla karşılaştım ve en önemlisi acemi gibi yedek almadan yaptım

telefondan jb kurmayı denedim,hata verince kendim kapatıp açtım,sonra tekrar jb denedim yine hata verdi,tekrar kapattım sonrada açılamadı,elma logosu yanıp sönüyor.
Uçak mode felan almadım,telefon normal çalışır haldeydi.
Yıllardır jb yapıyorum ilk defa böyle birşeyla karşılaştım ve en önemlisi acemi gibi yedek almadan yaptım

Uçak moduna alın otayı silin yoksa elmada kalırsınız diye bas bas bağırdı adamlar

oto güncellemeyi kapatmayı yapabildim ama inmiş ve yüklenmeye hazır görünen güncellemeyi nasıl silebilirim bulmadım ilgilenirsen sevinirim

1. Ayarlar > Genel > [Aygıt adı] Saklama Alanı bölümüne gidin.

2. Uygulama listesinden iOS güncellemesini bulun.

3. iOS güncellemesine dokunun, ardından Güncellemeyi Sil'e dokunun.

JailbreakTR

Benim bir sorum olacaktı şimdi cihazım 12.1 sürümünde zamanın da shsh kaydı almadığımdan dolayı acaba 12.1.3 betaya geçebilirim galiba anladığım kadarıyla hala açık imzası onun,işte 12.1.3 betaya geçip orada shsh kaydı alıp jb yapmam mantıklımı yoksa şuan ki sürümümde kalıp jb yapmam mı?

Çünkü geçen sefer telefonum 10.1.1 jbli iken elmada kaldı birden ve ölece kaldım elimde imza olmadığından şimdi öle bir olay yaşadığımdan dolayı acaba beta sürümüne geçip elimde imza olacak şekildemi jb yapsam yoksa 12.1 sürümünde kalıp mı yapsam danışayım bi sizlere

Hocam imzaları kaplı olan sürümlerin shsh kaydı alınmıyor. Beta sürümlerinin de sanırım shsh kaydı yok. ipsw.me sitesinden cihazınızı seçip açık olan sürümlere bakabilirsiniz. 12.1.3 beta sürümü dediğiniz 12.1.1 beta 3 se sanırım hala imzalar açık.

Selam, 12.1 sürümünde kal JB yap. Bu konuda sıkıntı yok.

sitesine gir, cihazının ECID'ini yaz, iPhone modelini seç ve submit de, SHSH kaydını yaptır. 12.1.1 Beta 3 için de SHSH kaydı alacaktır. SHSH kaydı aldıktan sonra ekranda bir link çıkacak ona bas, 12.1.1 Beta 3'ü bul ve tıkla, en aşağındaki noapnonce klasörüne tıkla. Burada bulunan SHSH dosyanı indir.

Bu SHSH dosyasını NotePad++ ile aç. CTRL+F yap. generator diye arat. Generator'ın hemen altında 0x le başlayan bir Nonce değeri olacak bunu bir yere not et.

12.1 sürümünde unc0ver aracıyla Jailbreak yapacağın sıra, unc0ver'ın ayarlarına gir ve boot nonce bölümüne not aldığın Nonce değerini yaz Enter'la. Sonrasında Jailbreak'ini yap.

Yarın öbür gün cihaz Elmada kalırsa, forumda iRestore konusu mevcut. Kullanımı detaylı bir şekilde anlatıldı. Bu araçla 12.1.1 Beta 3 sürümüne FutureRestore ile geçersin.
(Şu anlık 12.1.4 imzası kapanana kadar FutureRestore şansın var bilgin olsun)

Benim JB umudum tükendi vallahi. Hiç bir gelişme yok A7,A8 ve A12 ile ilgili. A12 bence Mart sonunu, Nisan başını bulur. A7 ve A8’de Martın ortalarında falan çıkar.

Benim JB umudum tükendi vallahi. Hiç bir gelişme yok A7,A8 ve A12 ile ilgili. A12 bence Mart sonunu, Nisan başını bulur. A7 ve A8’de Martın ortalarında falan çıkar.

Zamanında uncover jailbreakin çıkacağı yok falan diyorlardı çıkardılar adamlar çalışıyoruz bekleyin dedi nedir kardeşim bu sıkıntı

12.1.1b3 nerden indirebilirim yardımcı olurmusunuz

12.1.1b3 nerden indirebilirim yardımcı olurmusunuz

Konuya göz atabilirsin;

50229b951f746d49a911e2ccba818130.jpg
pwn20wnd Twitter kullanıcı adını preparing 4k support yapmış 4k A7/A8 cihazlara verilen addır az kaldı çıkacaktır

50229b951f746d49a911e2ccba818130.jpg
pwn20wnd Twitter kullanıcı adını preparing 4k support yapmış 4k A7/A8 cihazlara verilen addır az kaldı çıkacaktır

Bu gece gelir mi acep

Geri