Çözüldü Tweak’lerin görünmeme sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Can997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can997

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Sonunda cihazımı jailbreak yapabildim 11.3.1 sürümündeyim.

Filza, iCleaner gibi tweakleri jailbreaktr reposundan kurup çalıştırabildim.

Ama CarBridge veya ayarlardan kullanılacak çoğu tweak’i yüklesemde ayarlar’da göremiyorum sorunumun çözümü nedir

Kendi eklediginiz Repoları silip Substrate Compatibility layer ve preferenceolader Silip sonra tekrar Substrate Compatibility layer ve preferenceolader kurulumu yapın. Ayrica rocketbootstrap kurulumu da gerçekleştirin.

Mümkünse cihazınıza ait shsh blobslarınız varsa FutureStore Yapabilirsiniz

Futurerestore yapmayin musait bir zamanda bakariz en son care futurerestore olsun.

Kendi eklediginiz Repoları silip Substrate Compatibility layer ve preferenceolader Silip sonra tekrar Substrate Compatibility layer ve preferenceolader kurulumu yapın. Ayrica rocketbootstrap kurulumu da gerçekleştirin.

Anlattığınız çözümle hallettim teşekkür ederim

Arkadaşlar bende de tweakler görünmüyor,lütfen yardımcı olun,yukarıdaki işlemleride yaptım ama olmadı...

aynı sorun bende de var dediğiniz işlemleri yaptım olmadı :(

Arkadaş iPhone 6 var ben iOS 11.3.6 dayım ve jailbreak aktif fakat yüklediğim hiç bir tweaks ayarlar da görünmüyor ve benim gibi çok arkadaş da yardım edecek arakadaşları bekliyoruz yardım için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yardım edecek bir arkadaş var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bak cydia gir arama kısmına o ismi yaz çıkacak merak etme

Ekli dosyalar

• DD001233-C56F-459D-9432-32A883B68D26.png
    DD001233-C56F-459D-9432-32A883B68D26.png
    140.8 KB · Görüntüleme: 24
bekle
[automerge]1530994568[/automerge]
Bigbos reposunda mevcut kardeşim
Biraz güleceksin ama reponun adresine bir türlü ulaşamadım. 9.3.3 de çok kullandım o repoyuda şuan bulamadım 😄 güncel repo adreslerine nereden ulaşabilirim?

Dostum teşekkür ederim. Kurdum ama olmadı
cihazı reset atarmısın olmasa Substrate Compatibility layer ve preferenceolader Silip resetle sonra uyumlu bir tweak yükle

Son düzenleme:
cihazı reset atarmısın olmasa Compatibility layer ve preferenceolader Silip resetle sonra uyumlu bir tweak yükle
Dostum teşekkür ederim. Bir arkadaş filzaladan bir çözüm önermiş. Onu yaptım oldu :)

Bizede paylasirmisin kardes bendede olmadi önerilen cözümler mesela ツ

Geri