Rica ederimTesekkür ederim
Rica ederimTesekkür ederim
Butun onerileri denedim ama cozum olmadi :S
dediklerinizi harfiyen yaptım hocam fakat sadece zeppelin kurulu olmasına rağmen aynı görünmüyor. ama kurulu görünüyor cydia'daKendi eklediginiz Repoları silip Substrate Compatibility layer ve preferenceolader Silip sonra tekrar Substrate Compatibility layer ve preferenceolader kurulumu yapın. Ayrica rocketbootstrap kurulumu da gerçekleştirin.
bende kurulu görünüyor ama değişen bir şey yokcydiadan 'Tweak injector' tweakını yeniden yükleyin aygıt yeniden başlatılacak tekrar electra ile jb aktif edin ve ayarlarda gözükecek uygulamalar.
Buradaki islemleri dogru uygularsaniz sorun cözüluyordediklerinizi harfiyen yaptım hocam fakat sadece zeppelin kurulu olmasına rağmen aynı görünmüyor. ama kurulu görünüyor cydia'da
[automerge]1531419149[/automerge]
bende kurulu görünüyor ama değişen bir şey yok
Hocam dedikleri bir kaç defa denedim olmadı. tweaklerayarlarda görünmüyor, uygulamaları kuruyorum uygulamaları kullanışında bir problem yok onlarında ayarlar bölümünde herhangi bir ayar bölümüde görünmüyor.Kendi eklediginiz Repoları silip Substrate Compatibility layer ve preferenceolader Silip sonra tekrar Substrate Compatibility layer ve preferenceolader kurulumu yapın. Ayrica rocketbootstrap kurulumu da gerçekleştirin.
Hocam dedikleri bir kaç defa denedim olmadı. tweaklerayarlarda görünmüyor, uygulamaları kuruyorum uygulamaları kullanışında bir problem yok onlarında ayarlar bölümünde herhangi bir ayar bölümüde görünmüyor.
Telefonu kapatıp tekrar jb yaptım olmadı.
aynen yaptım oldu teşekkürlerBi üstteki mesajimdaki linkteki aciklamayi yap düzelir