satın aldığım ilk tweak yalnız safaride hata veriyor geliştiricisine yazdım henüz bir cevap vermedi.
Bir test için soruyorum başkalarında fontlar gözüküyor mu
𝓣𝓮𝓼𝓽 🅣🅔🅢🅣 t̵͎̳̠̏͐͒͆̐e̵̯̞̎̈́̀͑̂̓̽̕͝s̶̢͎̮̝̭̫̞̏̒͛͗͜t̵͎̳̠̏͐͒͆̐
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende gözükmüyor resimdeki gibi neden acabaTweak: Textyle
Repo: Packix
Sürüm: 1.0
Uyumluluk: iOS 12
Fiyat: $0.99
Açıklama: Yolladığınız mesajlarda Font değişikliği yapmanızı sağlıyor.Tweakle ilgili ayarlarda tweak'ten etkilenmesini istemediğiniz uygulamaları kara listeye alabiliyorsunuz.
Ekran görüntüsü :
![]()
Bende gözükmüyor resimdeki gibi neden acaba
Hocam hic ona bakmadim ki galiba korsan reposu ekli değilmişSatın mı aldın yoksa korsan repolardan birinden mi indirdin ?
Hocam hic ona bakmadim ki galiba korsan reposu ekli değilmiş
Tamam hocam satin alırım o zaman nasıl alacağımı bilmiyorum(paypal hesabım var)Orijinal reposunda 1 dolara satılıyor.Eğer ücretsiz indirdiysen herhangi bir yerden sıkıntı çıkarıyor olabilir o yüzden sordum.
Tamam hocam satin alırım o zaman nasıl alacağımı bilmiyorum(paypal hesabım var)
Eyvallah hocam teşekkürler)Forumda ilgili konular mevcut.Eğer daha önce Cydia üzerinden alışveriş yapmadıysan hiç, o konulardan faydalanabilirsin.![]()
Bende gözükmüyor resimdeki gibi neden acaba
Evetkaşı tarafada aynı stildemi gidiyor yazı
nasıl aktif ediyoruz
Tweak: Textyle
Repo: Packix
Sürüm: 1.0
Uyumluluk: iOS 12
Fiyat: $0.99
Açıklama: Yolladığınız mesajlarda Font değişikliği yapmanızı sağlıyor.Tweakle ilgili ayarlarda tweak'ten etkilenmesini istemediğiniz uygulamaları kara listeye alabiliyorsunuz.
Ekran görüntüsü :
![]()
Destek için almak gereklide acaba Samsung ve diğer cihazlarda bizim yazdığımızı görüyor mu?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satın almanız gerekmekteMerhabalar. Ben kurmak istiyorum ama bu ekran geliyor surekli kurma asamasinda neden acaba.
![]()
downloading...%99