Neler yeni

Succession - Tam Restore Aracı

Bu iş çok karıştı. Elmada kalanlar bunun yüzünden kaldım diyor, Samg bu tweakten dolayı kalamazlar diyor. Çıkmaza girdi olay.

Aga ben hiç sorun yaşamadan 12.1.1 jailbreaksiz sürüme geçtim şuan telefon şarj olayı çok iyi hiç donma kasma bişeyde yok. İşlemi yapmadan önce bütün tweakleri icleaner proda pasif hale getirmiştim. 12.1.1 sürümünü indirmeden önce uçak moduna geçip kilit ekran süresini kapatıp hesabımdan çıkıp işleme başladım hiç bi sorun çıkmadı 🤔

Ben 12.1.1 sürümünü kullanıyordum 7+ da hiç bir sorunum yoktu tweaklarımda lisanlıydı . Bu laneti ne zaman kurdum , 3 gün sonra cihaz kapandı açılırken elmayı yedik .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aga ben hiç sorun yaşamadan 12.1.1 jailbreaksiz sürüme geçtim şuan telefon şarj olayı çok iyi hiç donma kasma bişeyde yok. İşlemi yapmadan önce bütün tweakleri icleaner proda pasif hale getirmiştim. 12.1.1 sürümünü indirmeden önce uçak moduna geçip kilit ekran süresini kapatıp hesabımdan çıkıp işleme başladım hiç bi sorun çıkmadı 🤔

buluduğun sürümemi geçtin yoksa başk sürümemi

[INFO]GÜNCELLEME
:star: iPhone 7 Cihazımda iOS 11.3.1 Sürümünde ve Electra 11.4.1 Sürümünde Sorunsuz bir şekilde RESTORE işlemi gerçekleştirildi.
[/INFO]

Önemli

Not: Succession en son sürümünü kullandım

Önemli

Not 2: Herhangi bir CRACK'lı tweak bulunmuyordu cihazımda

Son düzenleme:
@golgeee uygulamanın beta sürümünü indirip dener misin ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denedim olmadı, log dosyasını ekledim.
[automerge]1556377410[/automerge]
ipsw dosyası unzip olduktan sonra rfs.dmg adlı bir dosyaya dönüşüyor.

Ekli dosyalar

• 1A4371E3-E126-47BF-A8F9-B385295662DE.png
    1A4371E3-E126-47BF-A8F9-B385295662DE.png
    215.7 KB · Görüntüleme: 35
3 defa denedim 3'nünde de hiç problem yaşamadım. Sadece 1.1.4 de sim kart uyarısında takılı kaldım onuda kendi reposuna taşıyınca aştım.

Valla electrayi kullaniyodum 1 yildir ne guzel. Oncesi olayini gozden kacirmisim. Gerci bi islemde yapmadim ama. Kisa bi sure sonra sapitti cihaz. Malum respring ihtiyaci kacinilmaz olunca bye bye....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri