bizim jailbrek yedi şimdi açıklama yazmış
Geliştiricisi uygulamanın sorunlu olmadığını, ve sorunun neden kaynaklandığını araştırırken başkalarınında aynı sorunu yaşamaması için güvenlik amaçlı restore işlemini durdurdu.
bizim jailbrek yedi şimdi açıklama yazmış
riskli bir şekikde bu kadar olumsuz yorum varken cihazı tehlikeye attım,
önlem olarak sadece cihazı kasacak tüm tweakleri kaldırdım. xenhtml snowboard gibi. sabırla bekledim ve cihazım şuan restore oldu
çok şükür sorunsuz bir şekilde dosya indirmesi dahil 20 dakika sürmeden bitti. herşeyi uygulamaay bırakın. bence önlem olarak tüm tweakleri silip icleaner ile bir temizlik yapın ve öyle başlayın işleme. işlemler sırasında cihaz şarjda olsun. asla çıkmayın uygulamadan dokunmayın. unzipping işlemini zaten sorunsuz geçerse problem yaşanmayacaktır.
Cihazım ip6+ 64gb
12.1.1
tamamdır deneyip geri dönüş yaparım@guner 1.1.6 sürümünü sorunsuz kullanabilirsin. Cihazını restore ettikten sonra bildirimde bulunmayı unutma. Diğer üyelerimize Referans olsun.
Kenan___
hocam bigboss da 1.1.1 sürüm mevcut 1.1.6 bulamadım@guner 1.1.6 sürümünü sorunsuz kullanabilirsin. Cihazını restore ettikten sonra bildirimde bulunmayı unutma. Diğer üyelerimize Referans olsun.
Kenan___
bütün yazılanları iki kez okudum hocam ama dikkatlice tekrar okurum@guner konu da geliştiricinin kendi reposu var. Onu ekle ve o repodaki uygulamayı yükle, ayrıca konuda yazılan açıklamaların tamamını dikkatlice okumanı tavsiye ederim
eveeeet successionla jb yi success bi sekilde kaybettik simdi 12.2 icin hangi konuyu takipte kalalim 3 yil :)) 2-3 crackli eklentim vardi once kaldirma ayrintisini es gecince sonuc husran... @Kenan___ kardesimize kurtarma cabalarindan dolayi tesekkur ederim...
denedim olmadı@crimeboss ipsw’yi manuel indirip, ilgili konuma atıp dener misin ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10.3.3 kullandığım sürümü indirdim@crimeboss hangi sürümü indirdiniz ?
indirdiğim şeyin uzantısı zaten .ipsw dediklerinizi yapmışım ama olmadı@crimeboss indirdiğin İPSW Adını ipsw.ipsw olarak değiştirip denedin mi ?
Yeni indirdiğin ipsw yi, ilgili konuma yüklemeden önce, o konumdaki daha önce indirdiğin her şeyi temizlemelisin.
indirdiğim şeyin uzantısı zaten .ipsw dediklerinizi yapmışım ama olmadı
indirdiğim ipsw böyle olmuşSadece uzantısını değil, adını da değiştirmelisin, ipsw.ipsw olmalı
succession version 1.1.6Succession hangi sürüm birde indirdiğiniz ipsw ismini ipsw.ipsw olarak değiştirin