Neler yeni

Succession - Tam Restore Aracı

riskli bir şekikde bu kadar olumsuz yorum varken cihazı tehlikeye attım,

önlem olarak sadece cihazı kasacak tüm tweakleri kaldırdım. xenhtml snowboard gibi. sabırla bekledim ve cihazım şuan restore oldu :D

çok şükür sorunsuz bir şekilde dosya indirmesi dahil 20 dakika sürmeden bitti. herşeyi uygulamaay bırakın. bence önlem olarak tüm tweakleri silip icleaner ile bir temizlik yapın ve öyle başlayın işleme. işlemler sırasında cihaz şarjda olsun. asla çıkmayın uygulamadan dokunmayın. unzipping işlemini zaten sorunsuz geçerse problem yaşanmayacaktır.

Cihazım ip6+ 64gb
12.1.1

riskli bir şekikde bu kadar olumsuz yorum varken cihazı tehlikeye attım,

önlem olarak sadece cihazı kasacak tüm tweakleri kaldırdım. xenhtml snowboard gibi. sabırla bekledim ve cihazım şuan restore oldu :D

çok şükür sorunsuz bir şekilde dosya indirmesi dahil 20 dakika sürmeden bitti. herşeyi uygulamaay bırakın. bence önlem olarak tüm tweakleri silip icleaner ile bir temizlik yapın ve öyle başlayın işleme. işlemler sırasında cihaz şarjda olsun. asla çıkmayın uygulamadan dokunmayın. unzipping işlemini zaten sorunsuz geçerse problem yaşanmayacaktır.

Cihazım ip6+ 64gb
12.1.1

zaten sorun işlem sırasında meydana gelmiyor herşeyi bitti sıfırlandı tweakları kurdum herşey çok güzel ertesi sabah merhaba yazısını geçemedim kendi kendine kapandı elmada kaldı

size ithafen yazmadım ben sizin sorununuzu bilmiyorum, kurduğunuz tweaklerle ilgilidir bahsettiğiniz konu. bildiğimiz restore işlemi bu. restore ardından successiondan dahi bir iz kalmıyor. dolayısıyla bu kurduğunuz tweaklerle ilgili sorun yaşamışsınız, zaten tekrar restore ihtiyacı duyana kadar successionu yüklemem şahsen.
[automerge]1556266904[/automerge]
sadece işlem sırasında dikkatimi çeken cihaz nightshifti açtı ve saati gece 00:43 e aldı, sonra kendi düzeldi restore ederken.

@guner 1.1.6 sürümünü sorunsuz kullanabilirsin. Cihazını restore ettikten sonra bildirimde bulunmayı unutma. Diğer üyelerimize Referans olsun.

Kenan___

@guner 1.1.6 sürümünü sorunsuz kullanabilirsin. Cihazını restore ettikten sonra bildirimde bulunmayı unutma. Diğer üyelerimize Referans olsun.

Kenan___
tamamdır deneyip geri dönüş yaparım
[automerge]1556279460[/automerge]

Kenan___
hocam bigboss da 1.1.1 sürüm mevcut 1.1.6 bulamadım
[automerge]1556279577[/automerge]
bu arada telefonum 5s ios 12.1.1 beta 3

@guner konu da geliştiricinin kendi reposu var. Onu ekle ve o repodaki uygulamayı yükle, ayrıca konuda yazılan açıklamaların tamamını dikkatlice okumanı tavsiye ederim

eveeeet successionla jb yi success bi sekilde kaybettik simdi 12.2 icin hangi konuyu takipte kalalim 3 yil :)) 2-3 crackli eklentim vardi once kaldirma ayrintisini es gecince sonuc husran... @Kenan___ kardesimize kurtarma cabalarindan dolayi tesekkur ederim...

eveeeet successionla jb yi success bi sekilde kaybettik simdi 12.2 icin hangi konuyu takipte kalalim 3 yil :)) 2-3 crackli eklentim vardi once kaldirma ayrintisini es gecince sonuc husran... @Kenan___ kardesimize kurtarma cabalarindan dolayi tesekkur ederim...

Geliştiricisi succesfionla alakalı olmadığından emin olduğunu söylemiş . Ayrıca yeni bir sürümle bunu yapan şeyi (/Application/setup.app/setup) dosyasının adını değiştiriyormuş tweak böylelikle herhangi bir tweak dahi bu soruna neden olmutormuş
Ek olarak sorunu %99 ihtimalle çözdüğünü belirtmiş ancak yine de ana cihazınızda kurmayın diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeniden kurdum tweakı ipswyi yeniden indirdim ama hala bu hatayı veriyor

Ekli dosyalar

• 8C74C92B-ED16-4F2E-A70C-8F38CCC599E6.png
    8C74C92B-ED16-4F2E-A70C-8F38CCC599E6.png
    66.8 KB · Görüntüleme: 36
Telefon :5s
iOS sürümüm: 12.1.1 beta 3
Sıfırlama: başarılı
Telefona uyumlu ipsw dosyasını PC ye indirdim. 3Utools ile dosyayı telefona aktardım daha sonra konuda yazan adımları takip ettim.

@crimeboss indirdiğin İPSW Adını ipsw.ipsw olarak değiştirip denedin mi ?

Yeni indirdiğin ipsw yi, ilgili konuma yüklemeden önce, o konumdaki daha önce indirdiğin her şeyi temizlemelisin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@crimeboss indirdiğin İPSW Adını ipsw.ipsw olarak değiştirip denedin mi ?

Yeni indirdiğin ipsw yi, ilgili konuma yüklemeden önce, o konumdaki daha önce indirdiğin her şeyi temizlemelisin.

indirdiğim şeyin uzantısı zaten .ipsw dediklerinizi yapmışım ama olmadı

Sadece uzantısını değil, adını da değiştirmelisin, ipsw.ipsw olmalı

@srdgny ios 10 + sürümlerde, uygulama indirdiği yada indirilen İPSW dosyasından, DMG Dosyasını çıkartıp ( şifresini çözüp ) o dosya üzerinden işlem yapıyor.

@crimeboss sen o klasördeki herseyi sil, daha önce indirmediysen, bilgisayarına kendi cihazına uygun olan, şu anda bulunduğun ios sürümünü indir, adını ipsw.ipsw olarak değiştirip ilgili konuma at. Restore işlemini başlat.

Geliştiricisi benim programımdan kaynaklı değil diyor ve uygulamayı belirli süre kapatıyor.

Bu uygulamayı kullanan kişiler elmada kalıyor ben de kurdum sonra vazgeçtim eğer elmada kalırsam shsh kaydım var fakat 12.2 sep dosyasından kaynaklanan diğer hata var hiç riske girmeye değmez elbet sorunlar hatalar çözülecektir o zaman ben yaparım.

ipad 5. Nesil wifi ios097C7F32-F322-4289-98B7-C862A5553164.png 12.1 (16b92) defalarca denememe rağmen sonuç başarısız crashed log dosyası ekliyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Geri