Neler yeni

[Soru]Weblock ile reklam engelleme

• Konu Sahibi Konu Sahibi ReVdL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ReVdL

Banned
Yasaklı
Ben reklam engelliyorum ancak kendi filtrelerimi, adquard vb filtreleri koyuyorum. Doğru yere koyup koymadığımdan emin değilim. White listte anti adblockers çalışıyor. Sitelerin reklam engelleme programını engellemesini engelliyor. Diğer reklam engelleme adresleri çalışıyormu emin olamadım. Onları my filters e mi ekleyim yoksa white liste koyup hepsini açık halemi getireyim ? Bilgisi olan yardımcı olabilirmi?437FE6D6-200A-4030-BC71-1A6EC14E5319.png5C0D4706-9301-4F8B-AF5F-FFD256BC9B82.png
[automerge]1531079015[/automerge]
Filterse koymam gerekiyor normalde değilmi ?
[automerge]1531079942[/automerge]
Proxied url ve allowed url farkı nedir ? Beyaz listede allowed url yazıyor. Allowed urlyemı ekleyeceğim rekşam engelleme filtrelerini ?

Son düzenleme:
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama uygulamaya filtre ekleyince Adblock gibi reklam engelleyebiliyor mu?

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama uygulamaya filtre ekleyince Adblock gibi reklam engelleyebiliyor mu?
Ben kullandım uygulama içi bazı reklamları engelliyordu. Aslında olay Google’ın reklam linkleriyle olan bağlantıyı kesmek. Addlist’de bu linkler varsa engellemiş oluyor durum bu. Adblock daha iyi tabii.

Ben kullandım uygulama içi bazı reklamları engelliyordu. Aslında olay Google’ın reklam linkleriyle olan bağlantıyı kesmek. Addlist’de bu linkler varsa engellemiş oluyor durum bu. Adblock daha iyi tabii.
Bu paralısı adblock bir ara çok iyiydi reklam engellememeye başladı bende biryerden bu uygulamayı ücretsiz appstoreden buldum

Geri