Neler yeni

Sociable Satın alma

Riddiq

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar sociable adlı uygulamada, local AppStore Tweak ile Uygulama içi satın alma denemiştim ve olmadı, bundan dolayı hesabımı engellemişler, bende bir kaç tane farklı hesap açtım onlarda direk engelleniyor bu durumdan nasıl kurtula bilirim

Hocam aynisini ben de denedim fakat hic banlanma durumu olmamisti,farkli bir nedenden oldugunu dusunuyorum

ayni sekilde localiapstore ile satin almayi denemistim kabul etmedi fakat herhangi bir ban vesaire sorunu ile karsilasmadim.
Valla ne oldu ise yeni bir hesap açıyorum direk engellediniz diyor Apps manager ile sıfırladam ccleaner ile sıfırladım düzelmedi

Denedim hocam fakat düzelmedi, sistem beni ip adresinden felanmı banlamış acaba bu kadar şey yapmama rağmen aynı hatayı veriyor

Cihazında Vpn ile yeni üyelik dene aynı sorunu yaşarsan uygulama kendi tarafından id ban erişimi yapıyorsa cihaz banlanmıştır.
Localappstore tweakı yüklü ise silin ve ayrıca icleaner dan ayar dosyasını da silin

Şayet id ban olmuş ise bir çaresi varmıdır hocam

Uygulama tarafından yapılmış engellemelere müdahale edemezsin.
Ayrıca flyjb tarzı bir tweak ile uygulamayı jb dışında tutarak çalıştırmayı dene. Bazen uygulamalar jb algıladığı için cihazı direk engelleme yoluna gidiyor.

Uygulamada 4 farklı hesap açtım Facebook ile son iki üç denemedir ilk giriş yaptığım hesap çıkıyor karşıma Facebook dan çıkış yaptığım halde

Aynı Facebook hesabı ile açtıysan hesapları uygulamadan ban yemen normal

Aynı degil farklı Facebook hesapları ile açmıştım :)

Facebook ve sociable uygulamalarını sil ve tekrar yükle (appdata tweakı ile de temizle) ayrıca Facebook hesabı içerisinden uygulamalar bölümünden sociable uygulama erişimini kaldır ve tekrar dene sorun devam ederse cihazı restore etmeyi dene yedek geri yükleme

Facebook ve sociable uygulamalarını sil ve tekrar yükle (appdata tweakı ile de temizle) ayrıca Facebook hesabı içerisinden uygulamalar bölümünden sociable uygulama erişimini kaldır ve tekrar dene sorun devam ederse cihazı restore etmeyi dene yedek geri yükleme
Tamamdır hocam deneyeceğim haber veririm teşekkürler
[automerge]1619217798[/automerge]
Gene olmadı hocam artık vazgeçtim denemekten 😅

Son düzenleme:
Geri