Siz hangi işlemleri yapmıştınız hocam rica etsem anlatırmısınızHocam aynisini ben de denedim fakat hic banlanma durumu olmamisti,farkli bir nedenden oldugunu dusunuyorum
ayni sekilde localiapstore ile satin almayi denemistim kabul etmedi fakat herhangi bir ban vesaire sorunu ile karsilasmadim.Siz hangi işlemleri yapmıştınız hocam rica etsem anlatırmısınız
Valla ne oldu ise yeni bir hesap açıyorum direk engellediniz diyor Apps manager ile sıfırladam ccleaner ile sıfırladım düzelmediayni sekilde localiapstore ile satin almayi denemistim kabul etmedi fakat herhangi bir ban vesaire sorunu ile karsilasmadim.
Valla ne oldu ise yeni bir hesap açıyorum direk engellediniz diyor Apps manager ile sıfırladam ccleaner ile sıfırladım düzelmedi
Denedim hocam fakat düzelmedi, sistem beni ip adresinden felanmı banlamış acaba bu kadar şey yapmama rağmen aynı hatayı veriyorAppdata tweakı ile sıfırlama deneyin.
Denedim hocam fakat düzelmedi, sistem beni ip adresinden felanmı banlamış acaba bu kadar şey yapmama rağmen aynı hatayı veriyor
Şayet id ban olmuş ise bir çaresi varmıdır hocamCihazında Vpn ile yeni üyelik dene aynı sorunu yaşarsan uygulama kendi tarafından id ban erişimi yapıyorsa cihaz banlanmıştır.
Şayet id ban olmuş ise bir çaresi varmıdır hocam
Uygulamada 4 farklı hesap açtım Facebook ile son iki üç denemedir ilk giriş yaptığım hesap çıkıyor karşıma Facebook dan çıkış yaptığım haldeSon olarak uygulamayı silip yeniden kurmayı deneyin.
Uygulamada 4 farklı hesap açtım Facebook ile son iki üç denemedir ilk giriş yaptığım hesap çıkıyor karşıma Facebook dan çıkış yaptığım halde
Aynı degil farklı Facebook hesapları ile açmıştım :)Aynı Facebook hesabı ile açtıysan hesapları uygulamadan ban yemen normal![]()
Aynı degil farklı Facebook hesapları ile açmıştım :)
Tamamdır hocam deneyeceğim haber veririm teşekkürlerFacebook ve sociable uygulamalarını sil ve tekrar yükle (appdata tweakı ile de temizle) ayrıca Facebook hesabı içerisinden uygulamalar bölümünden sociable uygulama erişimini kaldır ve tekrar dene sorun devam ederse cihazı restore etmeyi dene yedek geri yükleme
Gene olmadı hocam artık vazgeçtim denemektenFacebook ve sociable uygulamalarını sil ve tekrar yükle (appdata tweakı ile de temizle) ayrıca Facebook hesabı içerisinden uygulamalar bölümünden sociable uygulama erişimini kaldır ve tekrar dene sorun devam ederse cihazı restore etmeyi dene yedek geri yükleme
Restore Nası işe yaramaz yaTamamdır hocam deneyeceğim haber veririm teşekkürler
[automerge]1619217798[/automerge]
Gene olmadı hocam artık vazgeçtim denemekten![]()
Restore yapmadım cihazı :)Restore Nası işe yaramaz ya![]()
Denesene? Belki düzelir? Verilerin kaybolucak felan diye korkuyorsan en güvenlisi 3Utools ile flash yapRestore yapmadım cihazı :)
Gün içi belki denerim, sizde de aynı sorunmu varDenesene? Belki düzelir? Verilerin kaybolucak felan diye korkuyorsan en güvenlisi 3Utools ile flash yap
Hayır, ama merak ettim bende localiappstore kurulu. Uygulamayı yükleyip deneyeceğim :)Gün içi belki denerim, sizde de aynı sorunmu var
Denedinizmi hocam :)Hayır, ama merak ettim bende localiappstore kurulu. Uygulamayı yükleyip deneyeceğim :)
Rica Etsem Uygulamanın Linkini Atarmısın? Bulamadım Çünkü :)Denedinizmi hocam :)
AppStore den sociable diye aratırsan bulursun hocam :)Rica Etsem Uygulamanın Linkini Atarmısın? Bulamadım Çünkü :)
Denedim. Satın Alma Yapacağım Zaman Satın Alma Yapamadı Ama Hesaba Engel/Ban Felanda GelmediAppStore den sociable diye aratırsan bulursun hocam :)