Neler yeni

SemiRestore11 / Rollectra ( Cydia Eraser Alternatifi)

Evet. Başlamadan önce iTunes yedeği alın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki sadece tweakleri komple kaldırabileceğim bir yöntem var mı? Telefonum da electra da düzgün çalışıyor sadece ara sıra bildirimler kitleniyor ne sola çekip silebiliyorum bildirimleri ne de üstüne tıklayıp bildirimi açınca bildirim kaybolmuyor, intelix ve colorbanners2 kurulu düzgün çalışıyor aradan bir kaç gün geçince kitleniyor bildirimler. O yüzden diğer tweaklerle birlikte komple tweakleri kaldırmak istiyorum.

Peki sadece tweakleri komple kaldırabileceğim bir yöntem var mı? Telefonum da electra da düzgün çalışıyor sadece ara sıra bildirimler kitleniyor ne sola çekip silebiliyorum bildirimleri ne de üstüne tıklayıp bildirimi açınca bildirim kaybolmuyor, intelix ve colorbanners2 kurulu düzgün çalışıyor aradan bir kaç gün geçince kitleniyor bildirimler. O yüzden diğer tweaklerle birlikte komple tweakleri kaldırmak istiyorum.
Cydiadaki utitles tweaki var onu kaldırınca bütün kurulu tweaklar kalkacaktır utitles tweakların ana kaynağı

Unjailbreak dediğimde safemode a atıyor . Öncesinde tweaklerin hepsini dikebileceğim tweak var mı ?

Unjailbreak dediğimde safemode a atıyor . Öncesinde tweaklerin hepsini dikebileceğim tweak var mı ?

Bu ikisinden hangisi kafana yatarsa onu yükle ve herşeyi siler telefonu ilk haline getirir sonradan jailbreak tekrardan yaparsın

5b8be19f9e435346786a62ce59478b2b.png

11.4 b3 surumdeyim, rollectra ile sifirladim , simdi fabrika ayarlarina donmek istiyorum. Surum kaybetmeden beta da tum icerik ve ayarları silebilir miyim? Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi

11.4 b3 surumdeyim, rollectra ile sifirladim , simdi fabrika ayarlarina donmek istiyorum. Surum kaybetmeden beta da tum icerik ve ayarları silebilir miyim? Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
Rollectra tüm datayı temizliyor zaten.

Denetim
Merkezi ile ilgili hatalar kalmış. Yani tam anlamıyla sıfırlamamış anladıgim kadarıyla. Bu yuzden sifirlamak istiyorum
Rollectra jb yi kaldırıyor. Datayı siliyor. Başka ek değişiklikler yapmadıysan ayarları ve içerikleri sıfırlayı güvenle yapabilirsin.

Rollectra jb yi kaldırıyor. Datayı siliyor. Başka ek değişiklikler yapmadıysan ayarları ve içerikleri sıfırlayı güvenle yapabilirsin.

Tekrar jb yapıldığında repolar geri yükleniyor. Tam bir silme olmuyor anlaşılan.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar rollectra işlemini yaptıktan sonra telefonu nor al şekilde ios 12 ye yükleyebilir miyim ? komple sıfırlanıyor değil mi ? bir sorun yaşayan oldu mu ios 12 ye geçerken ?

bunu kullanıyorum unjailbreak diyorum restliyor cihaz ama cydia hala duruyor. sürüm 11.3 iphone x

11.2.5 sürümündeyim Cydia silindi bu programı kullanabilir miyim acaba? Telefon jailbreakli gibi gözükmüyor ama...

Geri