Tweak Rocket for Instagram

Uygulamaya bir güncelleme geldi eve güncelleme sonrası Çalışmaz oldu bilgisi olan var mı acaba
[automerge]1539869919[/automerge]
Sildim yükledim insta sürüm düşürdüm ama yine olmadı gitti :(

Son düzenleme:
Uygulamaya bir güncelleme geldi eve güncelleme sonrası Çalışmaz oldu bilgisi olan var mı acaba
[automerge]1539869919[/automerge]
Sildim yükledim insta sürüm düşürdüm ama yine olmadı gitti :(
İnstagram ++ kurun guncelleme de aliyor surekli. Kafaniz rahat olsun

Hiç denememiştim aslında onu ama bir deneyeyim farkı yoksa bu düzelmezse +++ olana denemekte fayda var Teşekkürler
[automerge]1539886717[/automerge]
Bu instagram ++ farkı nedir normal app’yi silmeliyiim. Ve nerden yüklemeliyim yardım lütfen🙏🏻

Son düzenleme:
Hiç denememiştim aslında onu ama bir deneyeyim farkı yoksa bu düzelmezse +++ olana denemekte fayda var Teşekkürler
[automerge]1539886717[/automerge]
Bu instagram ++ farkı nedir normal app’yi silmeliyiim. Ve nerden yüklemeliyim yardım lütfen🙏🏻
benim kendi repomda var instagramın son sürümü, yüklemeden önce uasharedtools yüklemelisiniz, normal instagramın üzerine kuruluyor o nednele silmenize gerek yok

instagram ++ hangi repodan kurabilirim ios sürümüm 11.2.5 instagram sürümünde en son versiyonda çalışır mı ?

arkadaşlar instagram++ ve rocketi aynı anda kurup kullanmakta bir zarar görür müyüz ?

İnstagram videolarını otomatik oynatmasını engellemek için bi seçenek bulamadım ya da var mı acaba ?

Bu tweak sponsor gönderilerini ve keşfet kısmını kaldırma işlevini yapabiliyor mu bu işler için iki farklı tweak kullanıyorum, bundaki özellikler güzel gibi görünüyor hepsini yapabiliyorsa @yusuf.ozgul

en son güncellemeyle kullanılmaz hale geldi hiçbir işlevi yok şu anda mecburen instagram++ döneceğiz

mesajlar kısmında sıkıntı yaşayan var mı gördüğüm mesajları teni bir mesaj gibi gösteriyor sürekli

Geri