telefonu restore ettiğim zaman ayarlamıştım ama sonra tekrardan ayarlamadımŞuan müsait değilim ayrıca shsh kayıtlarına bakmam lazım nonce ayarladınmı ayrıca oda önemli
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
telefonu restore ettiğim zaman ayarlamıştım ama sonra tekrardan ayarlamadımŞuan müsait değilim ayrıca shsh kayıtlarına bakmam lazım nonce ayarladınmı ayrıca oda önemli
öyle yapacağım inşallah olur teşekkürler @coolstarKardeş bloblarına baktım otomatik
nonce ayarlıyo unc ama sende onun kaydı yok şöyle yap kilidi kaldır anında wifiyi aç hızlıca başka yolu yok yani icloud erase düzeltir anca
öyle yapacağım inşallah olur teşekkürler @coolstar
ilk işim o olacak düzeltebilirsem tabiki olduktan sonra aynı şeyi yaşacak mıyımVe bir daha nonce ayarlamayı unutma elmada kalırsın felan kurtarma için şansın olur unc0ver da bootnonce bölümüne yazmak çok zor değil
parola touch id kullanma bunun çözüm olduğu söyleniyorduilk işim o olacak düzeltebilirsem tabiki olduktan sonra aynı şeyi yaşacak mıyım
o zaman sorun olacak :(( herşeye şifre koymak mecbur olacak artıkparola touch id kullanma bunun çözüm olduğu söyleniyordu
hatta internet var ama okuması uzun sürüyor 4-5 saniyeden fazla@Theboogeyman elinde interneti açık olan başka bir sim kart yok mu ? Wifiyi modemden kapatıp, cihaza interneti olan başka bir sim kart takıp dener misin ?
Kenan___
telefonun kilidi açıldıktan sonra bağlanıyor 1 kere bağlandı sonra hiçbir şey olmadı@Theboogeyman telefon açıldığın da, parolayı girip telefonun kilidini açmaya çalışmazsan telefonun reset atmadan kilit ekranında durması lazım. Kilit ekranındayken de internete bağlanması lazım. Sen cihazın kilidini açmadan telefon sürekli kendini kendine reset mi atıyor ?
Kenan___
sim kilidi olmayan başka hat denedim çalıştı ilginiz için teşekkür ederim @Kenan___ @coolstarHocam telefonun kilidini açma, kilit ekranın da kalsın cihaz. Bilgisayar tarayıcısından icloud hesabına giriş yap. İphonebul sekmesinden iPhone sil işlemini yap. Cihaz ç.dışı görünürse modemden wifiyi kapat, hücreselden bağlansın. İphone sil işlemeni cihazından değil, bilgisayar tarayicisından giriş yaptığın iCloud hesabından yapacaksın.
Kenan___