Kardeş sen sorunu çözdünmü ayni hata bendede varArkadaşlar bugün Reprovision son günü imzalamaya çalıştığımda bu hata ile karşılaşıyorum, açıkçası bu hatayı ilk defa görüyorum , daha önce başına gelen varmı ?
Reprovision reposundan 0.5 sürümünü kurun bende artık bu hatayı vermiyorAynı sorun bende var otomatik imzalma yaparken bu hata verdi
[automerge]1578926720[/automerge]
Kardeş sen sorunu çözdünmü ayni hata bendede var
Aynı şekildeArkadaşlar bugün Reprovision son günü imzalamaya çalıştığımda bu hata ile karşılaşıyorum, açıkçası bu hatayı ilk defa görüyorum , daha önce başına gelen varmı ?
ne impactor çalışıyor ne altserver ne 3utools şu an sistem b.ka sarmış durumda. demek ki alayı fosmuş bu uygulamaların apple tek hamlede bitirdi vay be
Uncover ipa yüklenmiyor bu hatayı veriyorReprovision reposundan 0.5 sürümünü kurun bende artık bu hatayı vermiyor
Aynı şekilde
Reprovision reposundan 0.5 sürümünü kurun bende artık bu hatayı vermiyor
Aynı şekilde
Bende aynı hatayı yaşıyorum varmı çözümü yoksa sunucu kaynaklımı?İd ve pass kabul etmiyor..
![]()
![]()
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah jay freeman’ın impactor a güncelleme beklettiği gibi bekletmezDun gece itibariyle imzalama yapmiyor. Guncellemesini bekliyecez galiba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 gün önce reprovision ile uygulama kurdum şimdi bende de hata veriyorUncover ipa yüklenmiyor bu hatayı veriyor
Sorun devam ediyor muhtemelen genel hata var güncellemede yok cydia'da
Ne yazıkki reprovisona karşı apple önlem almış ve yazılımcısı artık güncellemeyeceğini açıkladı twitter dan