Neler yeni

Çözüldü ReProvision hatası

Cali
Elamanın biri yama yaptım diyor. Fake olabilir.
93c995474adbc2ab2a3d3d17f1537fae.jpg

76c95ec834be6a44da88958fef48e173.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Calismiyor demiş

Dev hesabi aldım artık kafam rahat.sertifikalar surekli iptal ReProvision da artık çöp oldu en mantıklısı dev hesabi büyük bi eziyetten kurtuldum herkese tavsiye ederim @efsane6 ve jailbreaktr ailesine tesekkur ederim

Aslında bu tür siteleri kimseye önermem ama maalesef “Denize düşen yılana sarılırmış” misali diyelim...

Bu linkden Jailbreak araçlarını kurabilirsiniz...

Not: tabiki garanti veremem

fb56b3b22827f9dc4af28f7a905cbdba.jpg

dcb4e18fae0627f7097a2783d3262e10.jpg

1ba7856cd19b83e594df089f2d31e5ff.jpg

Ben denedim yüklüyor ama kullanmadığım için profili onaylamadım... tekrar dene
Bende AppStore de çalışmıyor telefona hiç birşey yüklenmiyor AppStore bazı uygulamalar güncelleme istiyor onuda yapmıyor telefon uncover yükleyebilirsem sıfılicam ama hiçbir şekilde birşey yüklenmiyor

Arkadaşlar az öncede sordum cevap veren olmadı.imzalı uygulamalarım süresi dolmadığı halde telefonu reboot ettiğim zaman profillerden siliniyor ve uygulamayı açamıyorum varmı çözümünü bilen?

Ekli dosyalar

• CA9C5101-0466-4B3B-850D-86D6CFFEDA35.png
    CA9C5101-0466-4B3B-850D-86D6CFFEDA35.png
    86.2 KB · Görüntüleme: 38
Reprovison da guncelleme var deneyen oldumu benim dev hesabi oldugu icin deniyemiyorum. Guncelleyip bi deneyin isterseniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle bir çözüm var. Uncover sertifika bitince güvenilir olmayan uygulama hatası alınca yeni uncover yükleme çabası içine girmeyeceksin. Yapman gereken safari geçmişi silmek telefonu uçak moduna alıp wifi yi açmak sonra uncover açılacak. Jailbrek yapabileceksin. Eğer hali hazırda uncover yoksa 3utools ile yükle 7 gün sonra sertifika süresi bitince yukarıdaki söylenenleri yap.

Şöyle bir çözüm var. Uncover sertifika bitince güvenilir olmayan uygulama hatası alınca yeni uncover yükleme çabası içine girmeyeceksin. Yapman gereken safari geçmişi silmek telefonu uçak moduna alıp wifi yi açmak sonra uncover açılacak. Jailbrek yapabileceksin. Eğer hali hazırda uncover yoksa 3utools ile yükle 7 gün sonra sertifika süresi bitince yukarıdaki söylenenleri yap.

Kesin Metodmu ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Xcode ile 7 günlük nasıl yükleniyor? Forumda konusu varsa atabilir misiniz? En kötü ihtimalle her hafta Mac'ten yüklerim her ihtimale karşı.

MacBook a xcode ve ioas app singer kurup imzalıyorsunuz. Xcode ile telefona gönderiyorsunuz 1-2 dakikalık bir işlem

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Reprovision hakkın rahmetine kavuşmuş.az önce hanımın teli ne yaptıysam olmadı.sonunda 3 utools ile yükledim U0 yu.

Reprovision hakkın rahmetine kavuşmuş.az önce hanımın teli ne yaptıysam olmadı.sonunda 3 utools ile yükledim U0 yu.

Hıcam bu 3utools nedir ve bunu kullanarak yükleme işlemini nasıl yaptınız biraz izah ederseniz sevinirim. iPhone 6 ios 12.4 unc0ver jb liyim. Tşk

Hıcam bu 3utools nedir ve bunu kullanarak yükleme işlemini nasıl yaptınız biraz izah ederseniz sevinirim. iPhone 6 ios 12.4 unc0ver jb liyim. Tşk

3utools ı tunes gibi ıtools gibi ı phone lar için geliştirilmiş bir program.bunu PC bize kurun teli bağlayın üstte jailbreak sekmesi var oraya giriyorsunuz yanda sürümlerin yazılı olduğu jb listesi var ordan sürümünüzü kapsayanı seçiyorsunuz ve gerisini program hallediyor.ilk defasında olmayabilir 2-3 defa denemek lazım.

3utools ı tunes gibi ıtools gibi ı phone lar için geliştirilmiş bir program.bunu PC bize kurun teli bağlayın üstte jailbreak sekmesi var oraya giriyorsunuz yanda sürümlerin yazılı olduğu jb listesi var ordan sürümünüzü kapsayanı seçiyorsunuz ve gerisini program hallediyor.ilk defasında olmayabilir 2-3 defa denemek lazım.

Eywallah hocam saolasın

ReProvision çözülmeyecek gibi
Bu şekilde tweak önerisi olan varmı?

Heralde yenisi çıkacaktır

Geri