Neler yeni

ReProvision - Cydia Ext3nder alternatifi

Arkadaşlar iOS 12'de deneme yaptım Unc0ver için. İmzalama da bir sıkıntı yok ancak imzaladıktan sonra unc0ver açılmıyor, direk geri atıyor. Başka özel birşey mi yapmamız gerekiyor ?

Arkadaşlar iOS 12'de deneme yaptım Unc0ver için. İmzalama da bir sıkıntı yok ancak imzaladıktan sonra unc0ver açılmıyor, direk geri atıyor. Başka özel birşey mi yapmamız gerekiyor ?
Profiller ve aygıt yönetiminden tekrar güven dediğin zaman açabilirsin

Profiller ve aygıt yönetiminden tekrar güven dediğin zaman açabilirsin

İlk işim oraya girip kontrol etmek oldu ancak "doğrulandı" ibaresi yer alıyor.

Edit:
ReProvision güncellendikten sonra problem çözüldü.

Son düzenleme:
Apple id yi girdikten sonra tarayıcıdan pc den falan aplle id ne gir sonra uygulamaya özgü parola oluştur app yaz sonra parola gelicek oraya o parolayı giriceksin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben yaptım
Oldu herhalde
Other app taydı üst tarafa tasında ama alttarafta 264 gün yazıyordu üste geçinde 6 gün yazdı yanlış mı yaptım acaba😂

Ekli dosyalar

• 7E5A99E4-D3F5-4D3F-91A0-8D95FDF6F9FB.png
    7E5A99E4-D3F5-4D3F-91A0-8D95FDF6F9FB.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 58
Her yerde bu tweakı görüyorum ama başıma sign ile alakalı bir şey gelmediği için hala ne işe yaradığını anlamadım. Unc0ver’in aracını kullanıyorum önlem almam gereken bir şey mi var sormak istedim.

fd756b76149b4df6208e3abae0c26725.jpg
benim niye böyle gözüküyor arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PC olmadan İgnition üzerinden iOS 12.1.1 b3 için b38 uncover ile jb yaptım.Kullanmamız gerekir mi oto imzalamayı.Pc olmadan yaptığımız için Apple id kullanmadım yine de uygulamaya özgü parola alıp mı imzalamak gerekir?

Selamlar. Şimdi ben bu programı kurdum ve tavsiye edilen ayarları yaptım 11.4.1 için. Electra için kalan imza süresi EK’teki gibi. İmza süresi dolduğunda otomatik olarak imzalayacak mı?

Ekli dosyalar

• 16B216BE-B162-467B-AF4A-3A89CB787C4D.jpeg
    16B216BE-B162-467B-AF4A-3A89CB787C4D.jpeg
    44.5 KB · Görüntüleme: 50
Selamlar. Şimdi ben bu programı kurdum ve tavsiye edilen ayarları yaptım 11.4.1 için. Electra için kalan imza süresi EK’teki gibi. İmza süresi dolduğunda otomatik olarak imzalayacak mı?
Ayarları yaptığınıza göre imzalayacaktır.

merhaba,
giriş yaparken kull. adı ve şifremi yazdığımda fail diyor. gmail uzantılı mail kullanıyorum, ondan kaynaklı olabilir mi?

merhaba,
giriş yaparken kull. adı ve şifremi yazdığımda fail diyor. gmail uzantılı mail kullanıyorum, ondan kaynaklı olabilir mi?

2 faktörlü doğrulama açıksa, şifre üretip onu girin.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

yeniden imzalamaya(resign) çalışınca failed to verify code signature........... hatası alıyorum yardım edin lütfen

tüm işlemleri tek hamlede hallettim önce yeni bir apple kimliği aldım onu girdim tamamlandı.

Selamlar , Benimde ekran görüntüsünde oldugu gibi 321 gün gösteriyor yukarda arkadas sormus ama cevap gelmemis bi bilginiz var mi neden? İgnition dan yukledim bende.
Simdi benim imzalamama gerek kalmadi mi?

Ekli dosyalar

• 3DE65E45-1AC3-4371-A9FD-D6F0A678B432.png
    3DE65E45-1AC3-4371-A9FD-D6F0A678B432.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 47
Geri