Neler yeni

ReProvision - Cydia Ext3nder alternatifi

iphone 6 12.4 te çalıştı,aynen haftalığa düşüyor

Ekli dosyalar

• IMG_1819.PNG
    IMG_1819.PNG
    401.7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_1820.PNG
    IMG_1820.PNG
    403.5 KB · Görüntüleme: 100
Apple hesabımdaki 2 li doğrulama yüzünden giriş yapamadığım uygulama.Sahi bu ikili uygulama neden kapatılamıyor 🤔

Arkadaşlar uygulamadan böyle bir hata alıyorum bilgisi olan varmı acaba internetten ipa dosyası indirdim yüklemek istedim bir çözüm önerisi olan varsa çok memnun olurum teşekkürler

Ekli dosyalar

• 688114E2-C056-4588-A7E6-EA236F863CD0.jpeg
    688114E2-C056-4588-A7E6-EA236F863CD0.jpeg
    211.6 KB · Görüntüleme: 44
ilk defa jb yapacağım cihazıma imzalama durumları hakkında pek bilgim yok inşallah bu uygulama düzenli olarak yapar bende problem yaşamam

Maalesef orayı kaybettim bildirim geldiğinide görmedim o yüzden tekrar açmak zorunda kaldım çünkü bugün bitiyor süresi cihaz kapanırsa ne yapacağımı bilmiyorum

Son mesajdan yukarı doğru okuyun.

Son mesajdan yukarı doğru okuyun.
Teşekkürler

Merhaba şu an ReProvision güncellendi. Sıkıntı bitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

reprovison imzalama hatası veriyordu.güncelleme yaptım snra respring ekranında takılı kaldı.sonra teli yeniden açtım. jb yapamadı.respring de kaldı.sonra jb kaldırıp yeniden impactor ile atmayı denedim.resimdeki hatayı veiyor.Adsız.pngAdsız.pngAdsız.png

Merhaba sanirim cydia impactor suan calismiyor herkezde hata veriyor.Güncellemesi geldigi zaman programdan guncellicez dimi.Ayni zamanda sormak istedigim diger seyde bende ipa dosyasi var bunu cydia impactor olmadan baska turlu yukliyebilcegim bir program varmi acaba.

Merhaba sanirim cydia impactor suan calismiyor herkezde hata veriyor.Güncellemesi geldigi zaman programdan guncellicez dimi.Ayni zamanda sormak istedigim diger seyde bende ipa dosyasi var bunu cydia impactor olmadan baska turlu yukliyebilcegim bir program varmi acaba.

Cihazınızda jb aktif ise ipa yı filza kullanarak Reprovision ile imzalayabilirsiniz.

Tabletim orginal yani ama dediginiz seyin olup olmadigini nasil anlarim.Birde bahsettiginiz programin videolu linki varmı acaba

Cihazim İpad 6 nesil 13.22 sürüm suan buna gore bana jailbreak nasil yuklicem bi link atma sansin varmi acaba. tesekkurler simdiden.

Pardon pc de nasil mac os dosyasını acıcamki.

[automerge]1573745118[/automerge]
Pardon ama mac os dosyasını pc de nsil acıcamki

Geri