Neler yeni

ReProvision - Cydia Ext3nder alternatifi

Pardon pc de nasil mac os dosyasını acıcamki.

[automerge]1573745118[/automerge]
Pardon ama mac os dosyasını pc de nsil acıcamki

Attığım konu linkini tam okuyun lütfen.
Bulunduğunuz sürümdeki cihazlara, Jb aracının yüklenmesi mac kurulum cihazlar üzerinden yapılıyor.

bende mac cihazi yokki ama nasil olcak =)

O genel bir sorun maalesef, konu linkini incelerseniz size yardımcı olacak bir arkadaş bulabilirsiniz.

Ben bu maceralara hic girmim en guzel cydia impactor guncellenmesini beklim.Acaba guncelleme geldigi zaman haber verme sansiniz varmi acaba.

cydia impac ile yuklemeye calistigim ipa dosyasini.Linux yada Mac os bir bilgisayardan yuklemeye kalksam calisirmi acaba.Yani cydianin suan pc de calismama durumu mac os ve linux de calismama durumu olurmu

593044B3-C181-4524-9836-0E6792892EEB.jpeg

Merhaba, ReProvision ilk kurulumdan sonra login kısmında doğru bilgileri giriyorum Unknown Error hatasi veriyor. Yanlis bilgi girince yanlis olduğunu söylüyor. Apple sitesinden uygulama şifresi ilede denediğimde sifre yanlis hatasi alıyorum. Nasil çözebilirim? Konuda ki çözümler bende ise yaramadı.

Bendede bu sorun var bugün genel bi sorun galiba İkide bir apple uğraşıyor jb cilere kırk takla attıryolar

Reprivision da calismiyir artik. Ve galiba guncellemede gelmiyecek gibi. Baska alternatif cikar umarim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reprivision da calismiyir artik. Ve galiba guncellemede gelmiyecek gibi. Baska alternatif cikar umarim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapimcisi bugun Twitterdan artik destek vermeyeceğini biraktigini acikladi

d7fabe47a27018501b00086b425c1edb.jpg
ac04ce94239b88c425a6d96ddd727ae1.jpg

Sorun Sıkıntı Yasayan Arkadaşlara Developer Hesabi almalarini tavsiye ederim 1 yil boyunca sertifika problemi yok dileyen arkadaslar adminlerle iletişime geçebilir

Ücreti nedir onun ya da nasıl bir şey o ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yillik ücreti 120 tl cihazinin udid numarasina gore imzalama yapiliyor 1 yil boyunca imzalama problemi yasmadan kullanabiliyorsunuz 6 aydir kullaniyorum hiçbir problem sıkıntı yok kardesim tavsiye ederim

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yillik ücreti 120 tl cihazinin udid numarasina gore imzalama yapiliyor 1 yil boyunca imzalama problemi yasmadan kullanabiliyorsunuz 6 aydir kullaniyorum hiçbir problem sıkıntı yok kardesim tavsiye ederim

sadece 1 cihaz içinmi ? başka cihazların da kaydı yapılmıyormuydu ?
nereye kayıt yapılıyor ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Geri