Neler yeni

Reklam engelleme

Afyonteam

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Reklam takıntım var sırf reklam icin jailbreak yaparım, sadece tumbrl uygulamasında
Reklam cikiyor bunu engelleyemedim
Minimal host blocker, adblocker2 Untrusted Hosts Blocker,denemedigim engellenme kalmadı ama bu uygulamada reklamlardan kurtulamadım flex3 patchleri bile denedim nafile, başka Önerisi olan varmi acaba..?

Cihaz
8
Sürüm
11.4.1

Ekli dosyalar

• F894E262-3C19-460D-AE83-0159847800BE.jpeg
    F894E262-3C19-460D-AE83-0159847800BE.jpeg
    174.9 KB · Görüntüleme: 55
Moderatör tarafından düzenlendi:
Flex 3 patchlerinden biri reklamları kaldırmaya yarıyordu diye hatırlıyorum.Eğer hiçbiri işe yaramıyorsa, uygulamayı downgrade etmeyi deneyebilirsin.Sonuçta o patchler belirli bir sürüm aralığında çalışıyordu.

Reklam takıntım var sırf reklam icin jailbreak yaparım, sadece tumbrl uygulamasında
Reklam cikiyor bunu engelleyemedim
Minimal host blocker, adblocker2 Untrusted Hosts Blocker,denemedigim engellenme kalmadı ama bu uygulamada reklamlardan kurtulamadım flex3 patchleri bile denedim nafile, başka Önerisi olan varmi acaba..?
Selam arkadasim,luna vpn kullanabilirsin.Kendim bizzat kullaniyorum,reklamin kokunu kuruttu benim cihaz da...

Flex 3 patchlerinden biri reklamları kaldırmaya yarıyordu diye hatırlıyorum.Eğer hiçbiri işe yaramıyorsa, uygulamayı downgrade etmeyi deneyebilirsin.Sonuçta o patchler belirli bir sürüm aralığında çalışıyordu.
Düşürülebilen en düşük versiyona düşürdük flex3 patch yaptım yine olmadı
[automerge]1549960006[/automerge]
Selam arkadasim,luna vpn kullanabilirsin.Kendim bizzat kullaniyorum,reklamin kokunu kuruttu benim cihaz da...
Deniyorum hemen

ismini verdigim uygulamayi kullanabilirsin..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun tamamen farklıymış
nsfw içerikli paylaşımları görmeyi açtığım icin
O reklamlar çıkıyormuş, yeniden kaydoldum şimdi reklamlar çıkmıyor artık

Geri