Neler yeni

Tweak Priority Hub

sutsurup

4K Devices Support
Katkıda Bulunan
Tweak: Priority Hub
Repo:
Sürüm: 0.0.3
Uyumluluk: iOS 11
Fiyat: Ücretsiz

Açıklama: Efsane Tweak, iOS 11 için güncellendi. Bildirimleri gruplandırmaya yarar. Hoş bir görüntüsü var. Sizler için test edildi ve çalışıyor.
Ek olarak; Henüz Beta sürümünde olduğu için hatalar olabilir.
Ekran görüntüsü:
priorityhub1.jpg

yooo çalışmıyor dakka başı safe moda atıyor zaten kendisi de demiş bugged diye ezbere yazmayalım.

yooo çalışmıyor dakka başı safe moda atıyor zaten kendisi de demiş bugged diye ezbere yazmayalım.
Ezber'e yazılan bir şey yok. Test edilmese böyle bir şey yazmazdım. Sürüm 0.0.3 belirttiğim gibi, tam kararlı sürüm değil. Konu'ya ekstra'dan açıklama ekledim.

Görsel açıdan çok hoş bir Tweak. Ben de uzun süredir kullanıyorum. Güle güle kullan. Tweak'i haber veren, @gokmenecer 'dir. Hakkını yemeyelim şimdi.

0DD0157E-88D6-4933-8DE8-8ABAD909FAC5.png

Hocam tıklayınca böyle diyor. Üste kaydırınca bildirim gözüküyor. Acaba ayarı var mı üzerine tıkladığımda da bildirim gözüksün.
[automerge]1535651806[/automerge]
Aaa dur hatta çalışmıyor bende. Üzerine tıkladığım da o yazı yazıyor. Alttan kaydırınca normal iOS 11 bildirim tarzı gözüküyor. Olmadı yani. :/
[automerge]1535652132[/automerge]
Tekrar edit: Oluyormuş. :D :D Ama alttan çekip olması kötü olmuş. Beğenmedim o huyunu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 3 defadır telefon kendiliğinden yeniden baslıyor size tavsiyem beta aşamasından sonra resmi olarak paylaşılınca kurun ben hard reset atarak yeniden baslattım.

Geri