yüklü hocam
yüklü hocam
yüklü hocam
birde apple tv uygulamasını deneyin derim tadından yenmiyor :) bu arada indirmede sıkıntı var arkadaşlar indirme tamamlansa bile olmuyor maalesef görünmüyor indirilenlerde bi süre sonra. yer kaplıyor hafızada ama film görülmüyor. muhtemelen yeni versiyonda bu bugu düzeltirler. yaklaşık 6 yıldır popcorntime mac ve ios ve tvos da kullanıyorum
+jailbreksiz xsmax imde kullanıyorum bu arada tutuappden indirdim uygulamayı telefona kuruldu direkt lazarasus jailed adlı uygulama ile de uygulamanın rewoke olmasını engelleyebiliyorsunuz. bilgisine olsun jb yapamayanların benim gibi bekleyenlerin :)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi
yok hacım tutuapp çalışmıyor öyle birşey yok apple tv de. usb c kablo ile ipasını atıyorsun pc den öyle çalışıyor akşam eve gidince görselini paylaşırım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi
Kurulum sırasında şöyle bir sorunla karsilastim, yardimci olabilir misiniz?
Kurulum sırasında şöyle bir sorunla karsilastim, yardimci olabilir misiniz?
ARKADAŞ LAR BU SORUNU NASIL ÇÖZERİM ??Dizi indirdim altyazı önden gidiyor nedendir bilen varmı
ARKADAŞ LAR BU SORUNU NASIL ÇÖZERİM ??
Güzel bir tweak ama Kodi'yi tek geçerim. :)
ne demek dostum ben zaten filmlerimi altyazı izlerim burdada nerdeyse tüm filmlerde gömülü tr altyazı var açıyorum yaslanıyorum oh miss
"Download Failed - Could not create download directory" hatası alan arkadaşlar, PopcornTimeTv uygulamasını cihazdan tamamen kaldırın,Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sitesinden (PopcornTimeTv'nin github hesabı)
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.isimli dosyayı bilgisayarınıza indirin, Cydia Impactor aracılığı ile telefonunuza yükleyin. "Changes in libtorrent settings for faster torrent downloads" - uygulamanın libtorrent ayarları değiştirilmiş, bu yüzden güncel sürüm dışında indirme yapılamıyor sanırım. Ben bu şekilde çözdüm sorunumu, kimse buradan bir yanıt vermemiş ben yardımcı olayım dedim.
İlk kurduğumda 5-10 saniye filmler gözüktü ama şuan hiç çalışmıyor aynı resimdeki hatayı veriyor silip tekrar yükledim aynı sorun