Tweak PopcornTimeTV

990e395400415599f3649df8024f107a.jpg

488ac91bec01527b8236cf0d3d1ad0dc.jpg

Kurmaya çalışınca böyle oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
990e395400415599f3649df8024f107a.jpg

Kurmaya çalışınca böyle oluyor

Dostum o tweak için neden o repo yu kullanıyorsun orjinal reposundan indirsene ilk mesajda var biz o repoları kullanmayın dedikçe en temel tweakleri bile oradan kuruyorsunuz anlamıyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dostum o tweak için neden o repo yu kullanıyorsun orjinal reposundan indirsene ilk mesajda var biz o repoları kullanmayın dedikçe en temel tweakleri bile oradan kuruyorsunuz anlamıyorum

Şöyle anlatayım bu sizin kullanmayın dediğiniz siteden indirmedim appcake indirdiğimde bunu kurmuş yukardaki repoda sadece popcorntime var

Şöyle anlatayım bu sizin kullanmayın dediğiniz siteden indirmedim appcake indirdiğimde bunu kurmuş yukardaki repoda sadece popcorntime var

Dostum sen o repo yu eklersen cydia da gider oradan indirir orjinal reposundan indir bi dene ne diyim

Yani şunu demek istiyorum herdaim lazım tweakleri orjinal reposundan kurmayı öğrenmeden crackli tweak yüklemeyi öğreniyorsunuz.

Cihazında ReProvision varsa ipa yıda imzalayıp kurabilirsin.

Dostum sen o repo yu eklersen cydia da gider oradan indirir orjinal reposundan indir bi dene ne diyim

Yani şunu demek istiyorum herdaim lazım tweakleri orjinal reposundan kurmayı öğrenmeden crackli tweak yüklemeyi öğreniyorsunuz.

son bir sorum olacak bu filmi indirirken telefonu kilit ekranında nasıl indirecez çünkü açık beklerken telefon çok zor oluyor telefonu kiltleyip denedim indirmiyor

son bir sorum olacak bu filmi indirirken telefonu kilit ekranında nasıl indirecez çünkü açık beklerken telefon çok zor oluyor telefonu kiltleyip denedim indirmiyor

iNoSleep diye bir tweak var kilitliyken wifi yi aktif tutuyor bi dene istersen

siz film indiriken nasıl indiriyorsunuz acaba
[automerge]1552941817[/automerge]

dediğiniz tweaki indirdim ama indirme yaparken o yuvarlak sadece dönüyor indirme başlamıyor

Son düzenleme:
8 mbps internet hızında yemedi hocam Bi film açayım dedim Processing... dönüyorda dönüyor mübarek

8 mbps internet hızında yemedi hocam Bi film açayım dedim Processing... dönüyorda dönüyor mübarek
bende 35mbps var o da bekletiyor kardeş merak etme sunucularla alakalıdır. cepten denemedim bakalım onda belki bekletmez bu kadar, güzel çektiğinde 70mbps görüyor

Arkadaşlar bunun internet hızıyla ilgisi yok torrent tabanlı bir platform olduğu için hızlandırmanın tek yolu kaliteli vpn ler kullanmaktır diye düşünüyorum.

İndirdim ama menüde gözükmüyor ayrıca ayarlara girince orda da gözükmüyor

Ekli dosyalar

• 70B8883A-17A2-428E-A389-36DF9B7A9B7C.jpeg
    70B8883A-17A2-428E-A389-36DF9B7A9B7C.jpeg
    66.3 KB · Görüntüleme: 30
Hacı AppSync Unified kurulu mudur dostum bi de icleanerden sistemi temizlemeyi dene olmadı terminalden uicache yap

Hacı AppSync Unified kurulu mudur dostum bi de icleanerden sistemi temizlemeyi dene olmadı terminalden uicache yap

Tamamdır hallettim sanırım benim jbde sorun vardı birçok tweak kurulumu sırasında kırmızı uyarılar çıkıyodu rejailbreak yaptım

Play tuşuna basınca indirme başlatıyor sizde de böyle mi? (orjinal reposundan kurdum)

236729ab4f317eb6d07696e1bcde1491.jpg

Film: Bumblebee

Türkçe altyazı desteğiyle full hd olarak izliyorum dostum sorun yok.

Kardeşim az önce yükledim. Aquameni izledim. Deneyeyim derken az önce olmuş 2 saat önce. Çok tşkr ederim muazzam uygulama. Kasma yok, altyazı derdi yok, download hızlı. Thanks

Kardeşim az önce yükledim. Aquameni izledim. Deneyeyim derken az önce olmuş 2 saat önce. Çok tşkr ederim muazzam uygulama. Kasma yok, altyazı derdi yok, download hızlı. Thanks

ne demek dostum ben zaten filmlerimi altyazı izlerim burdada nerdeyse tüm filmlerde gömülü tr altyazı var açıyorum yaslanıyorum oh miss

beyler popcorn yükledim fakat açilmiyor. kalıntıları falan nasıl silebiliriz. ayrıntılı detay verebilecek varmı

Geri