bunu telefondan pc ye nasıl yapacağız direk safariye atıyor ve kart bilgileri falan istiyor
[automerge]1554460329[/automerge]
sinir oldum 3 gündür en sonunda hesabı kapattım yaa... İngiltere de tanıdık vardı ona bilgilerimi gönderdim açtırdım ama yine alım yapmaya geldiğin de yapmıyor...
herhangi bir şey ama dediğim gibi sinirden hesabı geri kapattım tekrar açmak lazım ama sıkıntı.. bilmem siz nasıl yapıyorsunuz bu işlemleri
oooooo uzun iş miş beaaa
[automerge]1554461590[/automerge]
vpn i de telefona mı yüklüüyorsun yoksa pc ye mi
onlar da ücretlidir
ne uzunu 5 dakika bile sürmez emin ol kopyala yapıştır yapıyorsun sayfalar arası geçiş yapaıyorsun hesap açarken mail adresi sallayabilirsin ama uzantısı hotmail yada gmail olsun salladığın adres adını daha sonra açabilirsin istersen ilk açılıştı hemen maili onaylamıyorsun
vpn yi telefondan açıyorsun ben bütün işlemleri telefondan yaptığım için
onion tor browser vpn kullanıyorum ücretli ancak locallapstore ile premium yapabiliyorsun sorunsuz çalışıyor çokta hızlı
ben önce vpn açıp abd konumumu seçiyorum
adres olarak apple'ın adresini veriyorum
telefon olarak ev telefonu seçiyorum yine apple merkez ofis telefonunu yazıyorum
hiç kullanılmamış bir mail adresi açıyorum açarken yine abd lokasyon seçiyorum vpn ile mail adresi alırken
sanal kartımı ekliyorum bu kadar
tweak alırken yine vpn kullan daha sonra paypal hesabı patlıyor yoksa kartları kabul etmiyor
Üstad merhaba peki bu işlemi pc den mi yoksa telefondan mı yapıyorsun?
[automerge]1554530747[/automerge]
Üstad merhaba peki bu işlemi pc den mi yoksa telefondan mı yapıyorsun?
[automerge]1554538773[/automerge]
bu olayı telefondan yaptım ilk seferde alışveriş yaptım fakat daha sonra packix repo dan bir tweak almaya kalktım ama kartı kabul etmiyor.