Paypal Hesabı

• Konu Sahibi Konu Sahibi suti38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suti38

Aktif Üye
JailbreakTR
arkadaşlar bana bilgilerimle bir Paypal hesabı açacak arkadaş arıyorum...Lütfen yardımcı olunuz. iki gündür bir türlü yapamıyorum sinirden çatlayacağım..

PayPal hesabı açma konusuna bakarak açabilirsin dostum birçok üyemiz bu yöntemle hesabını açtı eğer acil bir durum var ise satın alım konusunda yardımcı olabilirim özelden ulaşabilirsin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncelikle bu nazik yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Pc den olayı halledebiliyorum ama telefondan tweak alacağım zaman bilgileri giriyorum sayfayı hemen cep telefon onaylama sayfasına yönlendiriyor. Ama normalde ev telefonu ile kayıt yapmıştım ama alım yapacağım sırada bu şekilde karşılık veriyor mobile phone onayı der durur.. Güvenlik açısından

Mail adresini onayladın mı peki

pc den onayladım hesap açıldı fakat telefondan Cydia dan Tweak almaya kalktığımda mobil telefon onayı da istiyor.

Alternatif olarak çözüm önereyim tweak satın almak istediğinde paypal ödeme sayfası açıldığında oranın linkini kopyalayıp pc den girerek satın alımı gerçekleştirebilirsin.

bunu telefondan pc ye nasıl yapacağız direk safariye atıyor ve kart bilgileri falan istiyor
[automerge]1554460329[/automerge]
sinir oldum 3 gündür en sonunda hesabı kapattım yaa... İngiltere de tanıdık vardı ona bilgilerimi gönderdim açtırdım ama yine alım yapmaya geldiğin de yapmıyor...

Son düzenleme:
bunu telefondan pc ye nasıl yapacağız direk safariye atıyor ve kart bilgileri falan istiyor
[automerge]1554460329[/automerge]
sinir oldum 3 gündür en sonunda hesabı kapattım yaa... İngiltere de tanıdık vardı ona bilgilerimi gönderdim açtırdım ama yine alım yapmaya geldiğin de yapmıyor...

bağlnatı linkini birisine whatsahp üzerinden gönder sonra whatshap web giriş yap ordaki linki al tarayıcıya yapıştır

bu arada hangi tweak satınalacaksınız

herhangi bir şey ama dediğim gibi sinirden hesabı geri kapattım tekrar açmak lazım ama sıkıntı.. bilmem siz nasıl yapıyorsunuz bu işlemleri

herhangi bir şey ama dediğim gibi sinirden hesabı geri kapattım tekrar açmak lazım ama sıkıntı.. bilmem siz nasıl yapıyorsunuz bu işlemleri

ben önce vpn açıp abd konumumu seçiyorum
adres olarak apple'ın adresini veriyorum
telefon olarak ev telefonu seçiyorum yine apple merkez ofis telefonunu yazıyorum
hiç kullanılmamış bir mail adresi açıyorum açarken yine abd lokasyon seçiyorum vpn ile mail adresi alırken
sanal kartımı ekliyorum bu kadar

tweak alırken yine vpn kullan daha sonra paypal hesabı patlıyor yoksa kartları kabul etmiyor

oooooo uzun iş miş beaaa
[automerge]1554461590[/automerge]
vpn i de telefona mı yüklüüyorsun yoksa pc ye mi
onlar da ücretlidir

oooooo uzun iş miş beaaa
[automerge]1554461590[/automerge]
vpn i de telefona mı yüklüüyorsun yoksa pc ye mi
onlar da ücretlidir

ne uzunu 5 dakika bile sürmez emin ol kopyala yapıştır yapıyorsun sayfalar arası geçiş yapaıyorsun hesap açarken mail adresi sallayabilirsin ama uzantısı hotmail yada gmail olsun salladığın adres adını daha sonra açabilirsin istersen ilk açılıştı hemen maili onaylamıyorsun

vpn yi telefondan açıyorsun ben bütün işlemleri telefondan yaptığım için

onion tor browser vpn kullanıyorum ücretli ancak locallapstore ile premium yapabiliyorsun sorunsuz çalışıyor çokta hızlı

ne uzunu 5 dakika bile sürmez emin ol kopyala yapıştır yapıyorsun sayfalar arası geçiş yapaıyorsun hesap açarken mail adresi sallayabilirsin ama uzantısı hotmail yada gmail olsun salladığın adres adını daha sonra açabilirsin istersen ilk açılıştı hemen maili onaylamıyorsun

vpn yi telefondan açıyorsun ben bütün işlemleri telefondan yaptığım için

onion tor browser vpn kullanıyorum ücretli ancak locallapstore ile premium yapabiliyorsun sorunsuz çalışıyor çokta hızlı

Üstad merhaba peki bu işlemi pc den mi yoksa telefondan mı yapıyorsun?
[automerge]1554530747[/automerge]
ben önce vpn açıp abd konumumu seçiyorum
adres olarak apple'ın adresini veriyorum
telefon olarak ev telefonu seçiyorum yine apple merkez ofis telefonunu yazıyorum
hiç kullanılmamış bir mail adresi açıyorum açarken yine abd lokasyon seçiyorum vpn ile mail adresi alırken
sanal kartımı ekliyorum bu kadar

tweak alırken yine vpn kullan daha sonra paypal hesabı patlıyor yoksa kartları kabul etmiyor

[automerge]1554538773[/automerge]
bu olayı telefondan yaptım ilk seferde alışveriş yaptım fakat daha sonra packix repo dan bir tweak almaya kalktım ama kartı kabul etmiyor.

Son düzenleme:
[automerge]1554530747[/automerge]

[automerge]1554538773[/automerge]
bu olayı telefondan yaptım ilk seferde alışveriş yaptım fakat daha sonra packix repo dan bir tweak almaya kalktım ama kartı kabul etmiyor.

Alışveriş yaparken vpn yi kullandınızmı

cepten vpn yüklü aktif halde ama wifi açık başka nasıl olur bilmiyorum
[automerge]1554542184[/automerge]
artık kartları da kabul etmiyor başka kart kullan diyor önceki hesaplar da kullandığım kartlardı bunlar hesaplardan sildim kartları ama yine de kabul etmiyor

Son düzenleme:
Merhabalar tekrar; biliyorum belki çok sıkıyorum ama lütfen buna bir çözüm bulalım.. Hesap açma olayını adım adım yaptım kredi da ekledim ve Cydia dan bir Tweak almak için işlem yapmaya kalktığım da (Packix repo dan ) bu sorun çıkıyor karşıma ve kart ekle diyor kart zaten ekli anlamadım gitti...Adsız.jpg

...

Geri