Neler yeni

Tweak NiceBarX13

Webthese

Yetkili
Moderatör
Tweak: NiceBarX13
Sürüm: 1.0.0.8
Uyumluluk: iOS 13 (diğer ios sürümleri ile test edilmedi)
Repo:
Fiyat: 3 Gün Deneme Sürümü Sonrasında 5 USD
Açıklama: Çentikli cihazlarda tarihin ve saatin olduğu yerlere kilit ekranına, ana ekrana bir çok özelleştirmeler yapabileceğiniz bir tweak. Daha fazlası için görsellere bakabilirsiniz. Ayrıca twitter da arama kısmına nicebarx yazarsanız diğer kullanıcıların ekran görüntülerine bakabilir settings dosyalarını isteyebilirsiniz.
Not: Akşam daha fazla görseller eklenecektir.

WvVmhk5S-k71jgRe8CC6P-TpV4QqmvDcESSiesRssdk.jpg0C4E91FC-7ADD-4528-B0B5-F251311DF6AF.jpeg

Son düzenleme:
Dün aldım güzel tweak. Yanlız tweak yüklensede deneme için kullanamadım, lisans olmadan hiçbir özellik aktif olmadı..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende de 2-3 gün çalıştı sonrasında çalışmıyor.
[automerge]1583492778[/automerge]
Tweak: NiceBarX13
Sürüm: 1.0.0.8
Uyumluluk: iOS 13 (diğer ios sürümleri ile test edilmedi)
Repo:
Fiyat: 3 Gün Deneme Sürümü Sonrasında 5 USD
Açıklama: Çentikli cihazlarda tarihin ve saatin olduğu yerlere kilit ekranına, ana ekrana bir çok özelleştirmeler yapabileceğiniz bir tweak. Daha fazlası için görsellere bakabilirsiniz. Ayrıca twitter da arama kısmına nicebarx yazarsanız diğer kullanıcıların ekran görüntülerine bakabilir settings dosyalarını isteyebilirsiniz.
Not: Akşam daha fazla görseller eklenecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 16373
5 $ 1 yıl içinmiş sanırım. 10 $ diyorlar reddit'de tam lisans için

Bende de 2-3 gün çalıştı sonrasında çalışmıyor.
[automerge]1583492778[/automerge]

5 $ 1 yıl içinmiş sanırım. 10 $ diyorlar reddit'de tam lisans için
satın alırsanız İos 13 için, ömür boyu kullanabilirsiniz diyor. Önceden dediğiniz gibi olabilir geliştirici bu yönde karar almış görünüyor.

Ülke seçimine geldi Türkiye bulamadım ayrıca PayPal hesab açma ekranı geliyor pek anlayamadım

Yerimizi alalım
99efc4e22078b10c4ff090c08d429ba5.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayar talep eden arkadaşlar için,

1. linkte ki dosyayı indirip Filza ile açtıktan sonra içinde ki 6 adet klasörü Library/NiceiOS/nicebarx13/icons konumuna kopyalayın.

2. linkte ki dosyayı indirip Filza ile açtıktan sonra içinde ki dosyayı var/mobile/Library/Caches konumuna kopyalayın.

3. NiceBarX ayarlarına girip sağ üst köşe de ki menüden Import ederek ayarları içeri alın.

4. Respring sonrası cihaz benim kullandığım şekilde açılacaktır. Sonrasında paylaştığım görsellerde ki farklı modlara geçiş yapmak için Time kısmına girdikten sonra sağ üst köşede Archive e tıklayarak Read dedikten sonra seçeneklerden birini seçip Apply yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler. Fakat plist dosyası indirilmiyor. İndire tıklıyorum ama indirmiyor.

758BD909-D3CD-45B3-A9F2-29DDD9B0A7AF.jpeg

Bu tweakin çentikli olmayan cihazlar için özelleştirmeleri yok mu çok güzel tweak fakat çentiksiz cihazlar için de özelleştirmeler yapılabilir mi ?

Geri