Neler yeni

Tweak NiceBarX13

Ayar talep eden arkadaşlar için,

1. linkte ki dosyayı indirip Filza ile açtıktan sonra içinde ki 6 adet klasörü Library/NiceiOS/nicebarx13/icons konumuna kopyalayın.

2. linkte ki dosyayı indirip Filza ile açtıktan sonra içinde ki dosyayı var/mobile/Library/Caches konumuna kopyalayın.

3. NiceBarX ayarlarına girip sağ üst köşe de ki menüden Import ederek ayarları içeri alın.

4. Respring sonrası cihaz benim kullandığım şekilde açılacaktır. Sonrasında paylaştığım görsellerde ki farklı modlara geçiş yapmak için Time kısmına girdikten sonra sağ üst köşede Archive e tıklayarak Read dedikten sonra seçeneklerden birini seçip Apply yapabilirsiniz.

Hocam bende bu hatayı veriyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
71c861d783c2b12ee90e279ac2d9d7a0.jpg

Ayar talep eden arkadaşlar için,

1. linkte ki dosyayı indirip Filza ile açtıktan sonra içinde ki 6 adet klasörü Library/NiceiOS/nicebarx13/icons konumuna kopyalayın.

2. linkte ki dosyayı indirip Filza ile açtıktan sonra içinde ki dosyayı var/mobile/Library/Caches konumuna kopyalayın.

3. NiceBarX ayarlarına girip sağ üst köşe de ki menüden Import ederek ayarları içeri alın.

4. Respring sonrası cihaz benim kullandığım şekilde açılacaktır. Sonrasında paylaştığım görsellerde ki farklı modlara geçiş yapmak için Time kısmına girdikten sonra sağ üst köşede Archive e tıklayarak Read dedikten sonra seçeneklerden birini seçip Apply yapabilirsiniz.
Zip içinde 6 dosya çıkmıyor sadece plist dosyası var

Ekli dosyalar

• 4FE66805-5C77-4C25-A8F8-318E8957A3B8.png
    4FE66805-5C77-4C25-A8F8-318E8957A3B8.png
    121.8 KB · Görüntüleme: 68
@Samet plist dosyasını filza ile var/mobile/library/caches içine atıp nicebarx içinden sağ üstten ayarlara girerek import edin

Herhangi x gesture tweak yüklüyse olması lazım, başka ayarlar oluyorda bu olmadıysa sen yapamamışsındır. Aynı cihazı kullanan yorum yaparsa daha net olur.

satın alırsanız İos 13 için, ömür boyu kullanabilirsiniz diyor. Önceden dediğiniz gibi olabilir geliştirici bu yönde karar almış görünüyor.

Şimdi bu tweak IOS 12 için ne kadar? IOS 14-15 çıkınca %50 daha mı alacak?

4. yü bende çok beğendim, ama ortada hava durumu ve lokasyon olasa daha iyi, bir de zeppelin ile çalışıyor mu?

Hocam banada satın alsanız ben size ğarayı göndersem olmazmı ? Lütfen hocam yardım edin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi bu tweak IOS 12 için ne kadar? IOS 14-15 çıkınca %50 daha mı alacak?

İos 12 içinde aynı fiyat geçerli.
Daha üst ios sürümlerinde şuan ödediğimiz ücretin yarısını ödeyeceğiz (2.5 Usd).
[automerge]1584291016[/automerge]
Hocam banada satın alsanız ben size ğarayı göndersem olmazmı ? Lütfen hocam yardım edin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Satın alım konusunda forum yöneticilerinden @ugacomtr @sametsurmeli irtibata geçebilirsiniz.

Bende alamadım malesef
[automerge]1584475171[/automerge]
Forum yöneticilerinden yardım isteyelim en iyisi

mail SPAM kutuna bir göz at , olmazsa geliştiriciye bir mail at... PayPal dekontu yollayın kendisine
Eyvallah Efsane,,Spam bos.. Mail attim artık.. beklicem artık yapacak birsey yok ..twitter de yazdım ve mail atim : ) normal de otomatik gelemsi gerek galiba ondan bi sorayım dedim..

Mail Geldi Tweak Aktiv Edildi : ) böyle güzel Tweakler Parasını hak ediyor ,)
[automerge]1584926843[/automerge]
Buda benden olsun,kendim de baska bi yerden aldım..

16375-40fe1ceb7d92d27ebf4272283deb8b3f.jpg

Son düzenleme:
iOS 11 iPhone 8 de deneyip sonra satın almak istiyorum ama bende 3 günlük active olmadı, ayrıca Çeltiksiz barlarda olmuyormu?
[automerge]1586381127[/automerge]
iOS 11 iPhone 8 de deneyip sonra satın almak istiyorum ama bende 3 günlük active olmadı, ayrıca Çeltiksiz barlarda olmuyormu?
Litlex kurmadan olmuyor celliksiz cihazlarda
Hallettim

Son düzenleme:
Tweak güncelleme aldı ve bir çok özellik gelmiş, özellikle sağ sol geniş vb ayarlar görsel olmuş, tabi değişik bir sürü icon ve hazır kalıpta gelmiş. Birkaç foto bırakayım
76488472f74de4c98f715ada3645ed1d.jpg

cbcf3ab8aad04e9db0fa2dbd08a58a60.jpg

90773ea16c985b0a33cb8ccc480a6f9b.jpg

4eb225e4dd3a4bb215370cb3c51f5005.jpg

Merhaba dostlar,ben bu üç tweaki satın almak istiyorum paypalım yok,varmı yardımcı olabilecek?

Gesto
Prysm
Nicebarx13

Tweak güncelleme aldı ve bir çok özellik gelmiş, özellikle sağ sol geniş vb ayarlar görsel olmuş, tabi değişik bir sürü icon ve hazır kalıpta gelmiş. Birkaç foto bırakayım
76488472f74de4c98f715ada3645ed1d.jpg

cbcf3ab8aad04e9db0fa2dbd08a58a60.jpg

90773ea16c985b0a33cb8ccc480a6f9b.jpg

4eb225e4dd3a4bb215370cb3c51f5005.jpg

Çok iyi olmuş

Bugün biraz karıştırdım baya özellik gelmiş. 1-ana ve kilit ekrana çift tıklamayla kilitleme varmış, taptaplock tweak i kaldırdım artık.
2-Sağ üst statusbara basılı tutarak, çift tıklayarak ve tek tıklayarak görevler atanıyormuş, batterypercentX tweakini kaldırdım. Herbirine ayrı görevler atadım (ekran resmi, respring, düşük güç modu veya hepsi birden) karıştırmaya devam

Geri