Haftalardır o sürümde zaten. Çalışmıyor maalesefngxplay guncelleme geldi ama electra 11 de calismiyor herhalde
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftalardır o sürümde zaten. Çalışmıyor maalesefngxplay guncelleme geldi ama electra 11 de calismiyor herhalde
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bugün güncelleme geldi ngxplay e electra uyumlu hale gelmiştir heralde artık
Hocam güncelleme gelmedi. Bu tweakin geliştiricisi easonwu ve haftalardır aynı sürümde. Bigbosstaki alıntı. Kısaca güncelleme falan gelmediBugün güncelleme geldi ngxplay e electra uyumlu hale gelmiştir heralde artık
iphone 4s de carplay yok kullanamazsın malesefARKADAŞLAR IPHONE 4 S YAZILIMI 9.3.5 (13G36) JEALBREAK YAPSAM NGXPLAY KULLANABILIRMIYIM ELİMDE RCD 330 CARPLAY VAR DA????
TEŞEKKÜRLER HANGİ SERİDE BAŞLIYOR CARPLAY IPHONE ÖZELLİĞİiphone 4s de carplay yok kullanamazsın malesef
iPhone 5 ve üzeriTEŞEKKÜRLER HANGİ SERİDE BAŞLIYOR CARPLAY IPHONE ÖZELLİĞİ
PEKİ İOS YAZILIMI MAKSİMUM NE OLMALI YANİ STABİL OLARAK EN ÜST YAZILIM HANGİSİ OLABİLİR....iPhone 5 ve üzeri
iOS 8 ve üzeriPEKİ İOS YAZILIMI MAKSİMUM NE OLMALI YANİ STABİL OLARAK EN ÜST YAZILIM HANGİSİ OLABİLİR....
Bu tarz sitelere inanmayın hocam. Jailbreak çıktığı zaman sitemizde paylaşım olacaktır.Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.BU SİTEDEKİ ios 11.2.5 için jealbreak yapılabıldığıne dair birşeyler var sıkıntı ne peki yani jealbreak yapabılıyoruz fakat bu sürüme uyumlu ngxplay tweak mi yok? bilen biri yazarsa sevinirim....
[automerge]1521468427[/automerge]
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.pardon burada
jailbreak aleminin belkide en değerli tweaki...Nerde kaldı şu ios11 uyumlu Ngxplay. Adamı kanser edecekler.
Nasıl ?Yap paralı bak keyfine
NASILYap paralı bak keyfine
Hemen deniyorum repo tam adresi lazımAbc Cydia reposuna CarPlay carbridge tweak eklendi 11.1.1 ip7+ telefonuma kurdum
Tweak ayarlar menüsüne geldi
Ama arabaya bağlayıp denemedim
Bilginiz olsun Arkadaşlar belki yararı olur
Hemen deniyorum repo tam adresi lazımAbc Cydia reposuna CarPlay carbridge tweak eklendi 11.1.1 ip7+ telefonuma kurdum
Tweak ayarlar menüsüne geldi
Ama arabaya bağlayıp denemedim
Bilginiz olsun Arkadaşlar belki yararı olur