Neler yeni

Çözüldü Ngxplay (Tweak) Jailbreak Yardım

ben sırf bu ngxplay i kullanabilmek için i phone alacağım, ama hangi modelini almam gerekli hangisini jailbreak yapılabiliyor. Hiç bir bilgim yok yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

@yigiterakkus

5c şuan için jailbreak yapılabilir fakat biraz yavaş kalabilir. Diğer cihazların ise son sürümle gelme ihtimalleri var linkteki konuyu inceleyerek sürüme göre cihaz alabilirsin

Jailbreak Status

ngxplay nedir bilgi alabilir miyim
CarPlay bulunan araçlarda servis aktivasyon için yüksek miktarda paralar istiyor. Bu tweak ise servise gerek duymadan tam özelliklere sahip biçimde cihazı bağlamayı sağlıyor

CarPlay bulunan araçlarda servis aktivasyon için yüksek miktarda paralar istiyor. Bu tweak ise servise gerek duymadan cihazı bağlamayı sağlıyor

servis full link ozellıgını acmak ıcın ucret ıstıyor.Ngx ıse carplay menusunde olmayan programları ıphoneda calıstırmaya yarıyor youtube vb.programları carplay menusune eklıyor.

Arkadaşlar merhaba cihazım iPhone 7 aracımda CarPlay bağlantısı var fakat ben bu ngxplayere bulamadım cydiayıda yükledim fakat içerisinde ngxplayer bulamadım bu işlerden çokta anlamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımlarınız İçin teşekkürler

Arkadaşlar merhaba cihazım iPhone 7 aracımda CarPlay bağlantısı var fakat ben bu ngxplayere bulamadım cydiayıda yükledim fakat içerisinde ngxplayer bulamadım bu işlerden çokta anlamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımlarınız İçin teşekkürler

Cihazınızın sürümü nedir?

Sırf bu tweak için jailbreak yaptım ve en sıkı takipçisiyim. Henüz güncellenmedi bende dört gözle bu tweaki bekliyorum

Sırf bu tweak için jailbreak yaptım ve en sıkı takipçisiyim. Henüz güncellenmedi bende dört gözle bu tweaki bekliyorum

Sevgili dost güncelleme geldiğinde bize de bildir aynen senin gibi bende her gün bakıyorum güncellemesine :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevgili dost güncelleme geldiğinde bize de bildir aynen senin gibi bende her gün bakıyorum güncellemesine :))

Güncelleme gelirse zaten konu açarım ben

ngxplay guncelleme geldi ama electra 11 de calismiyor herhalde

Evet çalışmıyor iOS 8 deki hatalar giderilmiş

Evet çalışmıyor iOS 8 deki hatalar giderilmiş
iOS 11 de springboard hatası veriyor ve güvenli moda atıyor cihazı

Geri