Tweak netKillUIbeta

10.3.1 çalıştıramadım hocam atıyor. şurda anlattığı şeyi açıklayıp yazarmısınız hocam?
Telefonunda tweak ve Filza kurulu olmalı. Filzadan /Applications/netkillUI.app/ klasörüne gidiyorsun. NetkillUI bulup siliyorsun. NetkillUI_ dosyasının adını NetKillUI olarak değiştiriyorsun. Telefonu baştan başlatıp tekrar jb yapıyorsun. Bu şekilde olduğunu yazmış @Keremers

iOS 11.3.1 çalıştıramadım nasıl olacak kablosuz ağları nasıl keserim bağlantılarını ss çekip atarmısınız

iOS 11.3.1 çalıştıramadım nasıl olacak kablosuz ağları nasıl keserim bağlantılarını ss çekip atarmısınız

1. Adım

773d264057cd697a68796874a33eb912.jpg

2. Adım

5e2c885f9e6e00fae8f70cb44d09bd16.jpg

3. Adım

c6f302169d0cb22450895597eff0c100.jpg

JailbreakTR

Telefonunda tweak ve Filza kurulu olmalı. Filzadan /Applications/netkillUI.app/ klasörüne gidiyorsun. NetkillUI bulup siliyorsun. NetkillUI_ dosyasının adını NetKillUI olarak değiştiriyorsun. Telefonu baştan başlatıp tekrar jb yapıyorsun. Bu şekilde olduğunu yazmış @Keremers
Yöntem işe yarıyor, ios 10.3.1 de çalışıyor.

HocAm ağa sadece bir tane cihaz bağlı ama burda 2 tane görünüyor diğeri ne olabilir kendi cihazım mı acaba

Böyle diyor hocam kuramadım

Ekli dosyalar

• 86C6F128-685E-4E03-B810-3AD99ADB512F.png
    86C6F128-685E-4E03-B810-3AD99ADB512F.png
    288.9 KB · Görüntüleme: 64
Hocam bende netkilluo__ dosyasi bulunmuyor

Tam aradığım tweak androidde buna benzer bir uygulama vardı rootlu cihazlarla yapılıyordu sadece şimdi iosta görmek beni çok mutlu etti

sadece ethernet ile bağlı olanları görüyor sanırım wifi lazım

Benim modemimde ethernet ile bağlı olan yok . Wifi ile bağlı olanlarında hepsini durduruyor .

Tam aradığım tweak androidde buna benzer bir uygulama vardı rootlu cihazlarla yapılıyordu sadece şimdi iosta görmek beni çok mutlu etti

Benim modemimde ethernet ile bağlı olan yok . Wifi ile bağlı olanlarında hepsini durduruyor .
enteresan, bende 5 ethernetli cihaz var pos cihazı pcler dahil 6 tane wifi ile bağlı olan var ama wifilerin hiçbirisi yok ethernetliler duruyor, beta olduğu içindir o zaman düzeltirler

enteresan, bende 5 ethernetli cihaz var pos cihazı pcler dahil 6 tane wifi ile bağlı olan var ama wifilerin hiçbirisi yok ethernetliler duruyor, beta olduğu içindir o zaman düzeltirler
Bende de öyle yeniliyorum hiç biri görünmüyor silip tekrar yüklüyorum görünüyor 2-3 tane ağ sonra tekrar gidiyor hepsi neyse bekleyeceğiz artık teşekkür ederim .

Hocam bağlanan kişeleri felan görebiliyorum ama kill all dedikten sonra çalışsada hiçbir işe yaramıyor çalışmıykr yani bende eksik birşey yapmış felan olabilirmiyim bu arada iphone 8 plus 11.3.1

Geri